Telenor представи нова услуга UPGRADE | webcafe.bg
Webcafe

Telenor представи нова услуга UPGRADE

Webcafe
31.10.2017, 20:01 (обновена 31.10.2017, 20:14)
Теленор

Услугата дава шанс за подмяна на смартфон всяка година

Теленор представи на специално събитие новата услуга UPGRADE, която дава възможност на клиентите да подменят своите смартфони с нови устройства по избор всяка година. Теленор е първият оператор, който предлага подобна услуга на българския телекомуникационен пазар.

От 1 ноември всички нови и настоящи частни клиенти на оператора(физически лица), които сключат 24-месечен договор за мобилни услуги с абонаментен план Тотал и вземат на лизинг смартфон от избрани марки и модели с двугодишен договор могат да изберат и услугата UPGRADE.

Срещу допълнителна такса от само 6,99 лв. на месец и след заплащането на най-малко 12 такси и лизингови вноски, клиентите могат да върнати зползваното устройство, ако е в добро състояние, без да заплащат останалите лизингови вноски за него и да закупят нов смартфон по избор.

Клиентите могат да изберат дали да закупят новото устройство в брой или с договор за лизинг, като идвата случая е необходимо подновяване на договора за мобилни услуги за нов период.

Потребителите могат да прекратят ползването на услугата UPGRADE по всяко време без никакви неустойки, както и сами да преценят дали да продължат да ползват услугата след подмяна на устройството, при спазване на нейните условия.

Към момента услугата UPGRADE се предлага при подписване на абонаментен договор за мобилни услуги и договор за лизинг за близо 50 от най-търсените марки и модели смартфони, като списъкът ще бъде обновяван и допълван периодично. Пълен списък на устройствата, обхванати от услугата, както Общите условия и повече информация за предоставянето ѝ, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Теленор www.telenor.bg на 1 ноември.

По време на събитието главният изпълнителен директор на Теленор България г-н Оле Бьорн Шулстъд и главният директор „Стратегия итрансформация" на компанията г-жа Галина Чулева представиха и резултатите от национално представително проучване на потребителските навици сред 7200 потребители на възраст 15-65 години от България, Сърбия, Черна Гора и Унгария, извършено по поръчка на Теленор от агенцията за пазарни изследвания Кантар ТНС Норвегия.

Около 70% от българските потребители на мобилни услуги притежават смартфони и ползват на тях мобилен интернет, а около 39% от потребителите на мобилен интернет в България са декларирали, че ползват достъп до интернет предимно през 3G и 4G мрежите на операторите. Болшинството от тях (95%) ползват и ОТТ (over-the-top) услуги за комуникация като приложения за чат,гласови и видео разговори. Според изследването, 89% от потребителите на мобилни услуги в България ползват абонаментни планове, което е значително над средното за този показател в изследваните страни (67%).

Oще: telenor  telenor българия  замяна на смартфон  мобилни планове  нова телекомуникационна услуга  план на теленор  потребители  услуга на теленор  услуга upgrade 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.