Стареем заради токсини | webcafe.bg
Webcafe

Стареем заради токсини

webcafeAd блок
04.01.2017, 11:55 (обновена 06.01.2017, 16:24)
Момиче бегач

Снимка: © Getty images

Има много фактори, които допринасят за развитието на токсичността в последните години. В човешкото тяло попадат химикали чрез водата, въздуха, храната, радиацията.

Рекламна публикация

Всички остаряваме. Някои хора посрещат старостта със задоволство, други със страх. И въпреки всичко малцина са тези, които не биха желали да забавят процеса.

Съвсем наскоро изследователи от Салк Инститюд в Калифорния излизат с резултати от тяхно проучване, което показва, че на остаряването може да бъде повлияно. Оказва се, че този процес не е обусловен генетично, а се внася в човешкия организъм от външни фактори - замърсители от външната среда, алкохол, тютюнопушене и много други токсични вещества. Това означава, според учените, че замърсената клетка може да бъде изчистена и да се върне в зародишно състояние.

Това, само по себе си, показва колко огромно значение има начинът на живот, който водим.

Има много фактори, които допринасят за развитието на токсичността в последните години.  В човешкото тяло попадат химикали чрез водата, въздуха, храната, радиацията. Хората поглъщат различни токсини, хранейки се с много захари, рафинирани храни, използвайки лекарства, успокоителни и стимуланти, които допълнително натоварват организма. За него става все по-трудно да се изчисти. Колкото повече нарастват замърсителите, толкова повече се увеличават здравословните проблеми - наднормено тегло, алергии, артрит и кожни проблеми. Токсичната среда, в която живеем, дава отражение и върху проявата на други симптоми като умора, главоболие, гастроинтестинални проблеми, кашлица, астма и други, свързани с недобро функциониране на имунната система. Емоциите, мислите, стресът също повишават нивото на биохимичните токсини.

Най-добрата пречистваща терапия включва пречистване на отпадъчните вещества, както и ревитализиране на нормалните функции и оздравителни процеси в организма. Опитът да се храним по-здравословно, да избягваме рафинираните храни, захарите, химически синтезираните лекарства, да се движим, да бъдем по-често на чист въздух е все пак стъпка, която би намалила вредните влияния и би осигурила нормално функционираща имунна система.

DetoxiFive   (ДетоксиФайв) е формула от пет натурални съставки със специфични механизми за подпомагане на естествените обменни и пречистващи процеси в организма. Продуктът допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система.

Aндрографисът, известен още като „крал на горчивото", ускорява обезвреждането и елиминирането на токсините чрез черния дроб и жлъчката.

Леспедезата пречиства по уникален механизъм кръвта и съдовата мрежа на бъбреците. За разлика от повечето диуретици, които просто промиват пикочните пътища, Леспедезата осигурява не само пречистване на самите бъбреци, но и на кръвта, от токсини и обменни разпадни продукти.

Мащерката се използва ефективно при широк спектър белодробни проблеми. Тя притежава отхрачващо, антиспазматично и муколитично действие.

Репеят е особено ценен за повечето проблеми с кожата и косата. Подобрява мастната обмяна. Активните вещества на Репея стимулират отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества. Укрепва съединителната тъкан. Елиминира застоялите течности от тялото.

Органичният Селен е изключително важен за организма. Той е мощен антиоксидант и основен клетъчен протектор, предпазващ от токсичния ефект на тежките метали. Оптимизира сърдечно-съдовата система и стимулира имунитета. Повече за ДетоксиФайв можете да намерите на www.detoxifive.com.

Oще: aндрографис  detoxifive  детокс  детоксифайв  крал на горчивото  леспедеза  мащерка  органичен селен  остаряване  репей  стареене  токсини 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.