На лов за бъчвата на Jack Daniel`s | webcafe.bg
Webcafe

На лов за бъчвата на Jack Daniel`s

webcafeВладислава Кръстева
01.07.2016, 13:13 (обновена 03.12.2017, 16:27)
Jack Daniels

Това е история, писана в Тенеси в продължение на 150 години. Тя се нуждае от герои. А бъчвата на Jack Daniel’s – от откриватели

Жаждата за приключение е двигател на еволюцията. Сакралният стремеж към авантюризъм е закодиран в нашето ДНК.

Назряло е време за приключение. Днес, 2 юли, 2016 година. Сега е моментът за оттласкване от сивотата на рутината и потапяне в кехлибарената красота на откривателството. Днес е денят, в който 150 години уиски история ви призовават да напуснете онази позната савана, композирана от механизирана предвидимост, и да се отправите към света.

Jack Daniel's отваря бутилката на предизвикателството с покана за търсене на скрито съкровище. Автентична бъчва на Jack стои скрита в София и очаква кавалерията на модерните откриватели. Днес, сега, някъде там. Очаква вас - в най-върховната ви форма и версия.

Историческият barrel hunt е събитие с глобален размах и индивидуален смисъл. Дестилирано приключение с единствен по своята природа и произход вкус от Тенеси.

Ловът на бурето носи отгласи от епохата на епични пътешествия и подвизи, изковали основите на цивилизацията. Време, което е култивирало човешкия дух и стремеж към завоюване на неизвестното. Време, в което преди 150 години започва легендата на Jack Daniel's. Включете се в приключението. Как? Ето тук https://www.facebook.com/JackDanielsBulgaria/ и тук http://legal.b-f.com/content/bg-jd-barrel-hunt-rules ви очакват отговори. Очакват ви улики. Като във всеки добър детективски и приключенски роман или филм.

Комбинацията от инстинкт и интелект могат да ви превърнат в приключенец победител, ако стигнете първи. Самото търсене е вълнуващо действие, но не то е наградата. Всеки епически финал заслужава reward. Jack Daniel's дава шанс на откривателя да отпътува към бъдещето със скритото съкровище - Bluetooth грамофонен говорите. Най-добрият измежду ловците ще заслужи и бъчвата.

Златният диск на слънцето вече е над София и като прожектор осветява града с древна слава. Време е за лов. Време е за love към приключението. Винаги сме знаели, че ще се стигне дотук. Това е история, писана в Тенеси в продължение на 150 години. Тя се нуждае от герои. А бъчвата на Jack Daniel's - от откриватели.

Време е да тръгвам... Ще се видим по пътя на съкровището.

Oще: 150 години джак даниелс  150anninversary  barrel hunt  jack daniel`s  jack daniel`s anniversary  #jacks150  #spiritofjack  авантюризъм  бъчва  добър вкус  игра  кехлибар  откриватели  скрито съкровище  традиция  уиски 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.