Синопсис на един флирт | webcafe.bg
Webcafe

Синопсис на един флирт

Владислава Кръстева
30.05.2016, 20:16 (обновена 03.12.2017, 16:31)
wilkinson

Самото състезание ще протече в девет етапа, маркирани от деветте миниепизода от целия клип

Първи кадри

Млад, готин, по европейски интелектуален мъж с леко жилаво тяло и малка брада. Спортно елегантен, с кожено яке и многозначиелна усмивка. Влиза в стара, аристократична зала с внушително стълбище, големи прозорци и уникална, бохемска архитектура от началото на миналия век. Отнякъде към крака му по красивата мозайка се плъзва шпага. Спира точно до него. Покана за дуел.

Секунда след това се появява и Тя. Руса, с онази небрежно прибрана набързо коса, която имат само току-що любените жени. Облечена е в черно - с дълга права пола, кубинки и късо кожено яке. В ръката си държи другата шпага. Дуелът започва като изведнъж пламнала клечка кибрит. Храс! и шпагите се кръстосват! Храс! и нейната прорязва ризата на мъжа. Храс! и дългата й пола се свлича под силата на острието му. Храс! и... Деулът продължава като игра на котка и мишка. Той и Тя се дебнат и нападат. Шпагите им звънтят и се забиват опасно близо до задъханите им лица. Разсичат дрехите им на милиметри от кожата, за да я драснат точно толкова, колкото сладостно да припари от болка. Страстта покачва температурата си, остриетата порят всякакви табута, телата се разкриват, а това, което обещава да се случи, е...

Не, няма да ви разкажа цялата история, въпреки че се изкушавам да го направя. Защото не си струва да изпортя точно този вкусен и недовършен, а само загатнат момент на удоволствие, което доброто кино може да даде - истинско, телесно, емоционално - такова, дето тръпки те побиват. И защото всъщност всеки има шанс да я преживее лично и да я развие така, както намери за добре. Сюжетът е отворен, чувствата кипят, кадрите се редят един след друг. Флиртът като дуел на страстите. Битката като възможност да прелъстиш и да се оставиш да бъдеш прелъстен. Победата или падането като покана и отдаване.

Развитие на сюжета...

Минута и четиридесет и девет секунди. Точно толкова трае страстният клип, за който ви говоря. Всъщност той не е рекламно видео или някакъв кинотрейлър. Историята е игра. Нарича се „Наточени за флирт" и очаква да се включиш в нея не просто като наблюдател, а като автор. Началото е било на 4 май, но играта е в ход и сега и можеш да ставаш част от нея по всяко време. На всеки десет дни нейните автори от Wilkinson Sword публикуват част от сюжета на почти двеминутния клип. Можеш да го гледаш колкото пъти поискаш, за да видиш всички детайли и да влезеш в настроение, което да те провокира. Имаш една единствена, ужасно приятна задача - да измислиш репликите на героите за тази конкретна ситуация.

Написваш ги в празните полета под видеото и така довършваш, променяш, задълбаваш, трансформираш, осмиваш, драматизираш или каквото там искаш това, което се случва между двамата герои. Ако тръпката ти хареса, можеш да продължиш да влагаш реплики в устите им и в следващите десетдневни сесии. Не е задължително твоят диалог да следва някаква единна линия за всичките миниепизоди, които ще се пускат. Важно е да подхождаш творчески, да четеш оригинално езика на тялото и да се забавляваш. Все пак говорим за флирт. Пък всеки флирт трябва да нарушава правила и да пренебрегва условия, за да бъде вълнуващ.

... и Канската награда

Самото състезание ще протече в девет етапа, маркирани от деветте миниепизода от целия клип. Големият финал ще бъде на първи август тази година, когато ще бъде обявена и голямата награда. А тя никак, ама никак не е за изпускане! Сега внимание, защото я съобщавам: Догодина вие, в компанията на любим човек по избор, сте официални гости на кинофестивала в Кан на Френската ривиера! Значи всякакви там минавания по червен килим, снимки с известни хора, щъкане между папараци и рокли за космически суми, разходки из най-известните хотели, коктейли в „Мартинес" или чаша розе в „Негреско" стават просто част от вашата реална биография! Живот като на кино. Ех...

Междувременно, за да не охлаждате ентусиазма си, можете да се сдобиете и с по-малка, но достатъчно приятна награда. На всеки десетдневен етап организаторите от Wilkinson Sword излъчват десет шампиони, като всеки от тях получава безплатен билет за кино в Cinema City. Един, защото така винаги флиртът може да продължи и в салона, знае ли човек...

Флиртът си е сериозна работа, затова в играта могат да участват хора над 18 години. Трябва да са дееспособни и да живеят на територията на България. Участието е лично и не е обвързано с покупка на продукти от марката Wilkinson Sword. Ако не се сещате, нека да ви припомня, че това е онази компания, която произвежда продукти и цели системи за бръснене и обезкосмяване за мъже и жени.

Важно е да го имате предвид, защото все пак говорим за шпаги, остриета, режещи ръбове, разсичащи емоции, остри диалози и сърдечни бодвания, творчески обединени под името „Наточени за флирт". Между другото, докато преглеждах условията на играта, попаднах на продуктовия им каталог. Нямах представа колко много са напреднали нещата в бръсненето от онова време, в което замаяна гледах как баща ми се обвива в облак сапунена пяна, а след бръснача, с поривисти движения и пуфтене нанася с шепи одеколон върху зачервените си бузи. Това обаче е една друга история, която, кой знае, може да е повод за следващ вълнуващ киносюжет.

Финални надписи

Има нещо много секси в мъж, който се бръсне. Мъж, с когото си прекарала нощта. Събудила си се от слънчев лъч, аромат на кафе и одеколон или глъчката на улицата. Мястото му в леглото е празно, но още топло от тялото му. Възглавницата пази контурите на главата му, а от полуотворената баня се чува шум на вода. Ставаш и мяташ върху голото си тяло светлосинята му риза. Мирише на парфюма му и твоя, шеметно прегърнали се, заради това, което се случи снощи. Появяваш се боса и рошава в рамката на вратата.

Виждаш гърба му и свежото му лице в огледалото. Вглеждаш се в бръсначката, която се плъзга по лицето му и прилепва по контура на кожата му. Минава толкова гладко, колкото само ти можеш с твоите пръсти. Бялата хавлия обвива тялото му от кръста надолу и оттук нататък всичко е въпрос само на едно движение.

Драскотина с нокът, леко дръпване, пареща целувка по рамото...

To be continued...

Oще: wilkinson sword  двойки  жени  игра  мъже  наточени за флирт  флирт  флиртове  флиртуване 


Още от Ad блок