Чудесата се случват след последната чаша кафе | webcafe.bg
Webcafe

Чудесата се случват след последната чаша кафе

webcafeAd блок
31.05.2017, 09:22 (обновена 31.05.2017, 18:58)
Нескафе

Това е сутрешната мантра на страстните почитатели на NESCAFE® всяка сутрин след събуждане. Само с няколко движения и малко вода успяват да приготвят любимото си кафе - чисто, късо, дълго, с мляко, без мляко, със захар или горчиво. И така ден след ден, лъжичка след лъжичка, докато бурканът или кутията не се окажат празни.

Когато това се случи, не бързайте да изхърляте празната опаковка, защото точно когато видите дъното ѝ, тя е готова за нов живот!

С една празна кутия или стъклен буркан могат да се сътворят чудеса. Нужни са ви доза въображение, щипка артистичност, чаша NESCAFE® и малко свободно време, за да дадете нов смисъл и предназначение на празния съд.

И ако се чудите какво точно имаме предвид, то веднага ще ви дадем пример.

На стъкления буркан му е нужно само едно хубаво измиване, за да се превърне в чудесна (и голяма!) чаша за домашна лимонада (или пък мохито, все пак лятото идва). Нужна е само една шарена сламка и вече имате перфектаната чаша за разхлаждащи напитки.

Ако пък идеята с чашата ви се вижда прекалено екзотична, то ползвайте буркана като ваза за цветя. Можете да го украсите чрез декупаж, което се прави много по-лесно и бързо, отколкото сигурно си мислете.

Вижте точно как в кратичкото видео:

Също добра идея е да претворите бурканчето в свещник, който пък ще ви свърши чудесна работа за тераса-партита в летния сезон или пък някоя романтична вечеря.

Ето и как да го направите по-лесно:

С металните кутии също има много какво да направите. Най-лесното и определено най-полезно, е да бъдат касичка, в която да събирате я за море, я за екскурзия до екзотична страна или пък за нещо друго, което много искате да си купите. Не е нужно нищо по-различно от това да изрежете продълговата цепнатина в капака на кутията, за да пускате оттам монети и банкноти.

Можете и да украсите самата кутия, за да има по-привелтив и приятен вид. С парче плат или самотен чорап, панделка, ножица, конец и игла металната кутия ще получи нова самоличност и ще заживе е нов живот. Вижте как:И като сте почнали да гледате кратичките „Как да" видеа, то вижте и това, което е за почитателите на плетивото:

Каквото и да изберете да правите с празните бурканчета и кутии от NESCAFE®, не бихте сбъркали, стига да се осланяте на собствения си вкус и желания. Всичко е във вашите ръце, така че след последната чаша кафе не бързайте да изхвърляте, а изпитайте творческото удоволствие от създаването на нещо красиво с ръцете си.

Oще: нескафе 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.