Как да готвиш със стил? | webcafe.bg
Webcafe

Как да готвиш със стил?

webcafeAd блок
30.11.2015, 12:05 (обновена 30.11.2015, 13:33)

1 от 10 снимки Назад Напред

делимано стил

Снимка: © delimano.bg

Делимано и Kaufland ти предлагат точно тази модерна кухня и тя е по-достъпна от всякога!

Днес вече не е достатъчно храната просто да бъде вкусна. Като за начало - важно е да бъде здравословна, след това, разбира се, привлекателна за вкусовите рецептори, но от голямо значение е и това по какъв начин е приготвена.

Стилът в кухнята е мода, която не можеш да пренебрегнеш в 21-ви век. Изисканото ястие е приготвено в елегантни кухненски съдове и иновативно създадени уреди.

Делимано и Kaufland ти предлагат точно тази модерна кухня и тя е по-достъпна от всякога!

Уредите на Делимано Астория ти предоставят възможност не само да приготвиш кулинарни изкушения с удоволствие и лекота, но и със стил. Вземи ги ексклузивно от Kaufland с до 50% отстъпка.

Възползвай се от промоционалната активност на Делимано и Kaufland и вземи продукти от новата серия Астория на невероятно ниски цени. Кампанията стартира на 09 ноември 2015 г. и продължава до 21 февруари 2016 г.

При всяко пазаруване в хипермаркети Kaufland в цялата страна имаш възможност да вземеш точки, с които да закупиш продукти от серията Астория на Делимано с до 50% отстъпка.

Точките можеш да използваш до 21 февруари 2016 г. или до изчерпване на промоционалните количества. Всеки един от продуктите може да бъде закупен и на пълната му продажбена цена.

Обзаведи кухнята си с иновативни и стилни уреди, които ще превърнат готвенето в лесно и приятно занимание. Делимано ти представя елегантните и лесни за употреба продукти Астория.

Те ще донесат удоволствие на теб и твоите близки.

Разгледай галерията и виж продуктите, които ще променят облика на кухнята ти.

Oще: kaufland  готвене  делимано  достъпна кухня  електроуреди  кухненски електроуреди  кухня  модерна кухня  продукти астория  стил  стория на делимано с до 50% отстъпка 


Още от Ad блок