Ако все още не сте си направили планове за уикенда | webcafe.bg
Webcafe

Готови ли сте да полетите в небето за едно сладоледено удоволствие?

webcafeСибина Григорова
04.06.2015, 14:44 (обновена 29.11.2017, 21:07)

1 от 3 снимки Назад Напред

magic_1

Ако все още не сте си направили планове за уикенда...

Ако все още не сте си направили планове за уикенда, не се чудете и заповядайте в Южния парк в София на 6 юни след 10 сутринта, за да се позабавлявайте хубаво и да се насладите на неустоимо вкусен сладолед.

Там ще ви чакат любимите ни лица от ТВ екрана Константина Живова, Яна Грудева и Александър Сано, които са ви подготвили истинско предизвикателство: да се издигнете с балон високо над града, където заслужено да опитате шоколадовият вкус на сладоледа Magic.

Константина вече даде старт на предизвикателствата, след като самата тя реши да влезе в новата за нея роля на фотограф и да застане зад камерата, запечатвайки в уникална фотосесия приятелите си Яна Грудева и Александър Сано. Te бяха провокирани да докажат, че няма нищо, което може да ги отдалечи от Magic и се справиха доста убедително. Сега на ход сте вие! Най-смелите търсачи на удоволствия ще бъдат наградени с възможността да се полюбуват на панорамата на София и на хубавия сладолед в компанията лично на Константина Живова, позната ни още и с хитовия си видео блог „Try with Ina".

Елате и станете първите, които ще разгледат пътуващата изложба на най-щурите снимки, които студентите по фотография от Нов български университет заснеха в рамките на конкурса „Колко
далеч би стигнал за един сладолед Magic?"
. Освен да почерпите шури идеи, ще можете и да научите как да участвате във вълнуващо предизвикателство, което ще вдъхнови приключенския ви дух и може да ви донесе невероятни Magic награди.

Oще: magic  александър сано  константина живова  полет  полет с балон  сладоледено удоволствие  сладоледи magic  уикенд  южен парк  яна грудева 


Още от Ad блок