Добри пари за добра идея | webcafe.bg
Webcafe

Добри пари за добра идея

webcafeAd блок
21.11.2015, 11:05 (обновена 22.11.2015, 09:23)
chivas bulgaria

Платформата The Venture с награден фонд 1 милион долара събира идеи в областта на социалното предприемачество до 1 декември

Ако имате бизнес или добра идея в областта на социалното предприемачество, или не ви липсва вдъхновение да измислите такава - има и кой да ви помогне да я финансирате.

Условието е да сте над 25 години и да побързате!

До 1 декември платфромата The Venture Chivas събира добри идеи, които не само могат да се превърнат в успешен бизнес, но и имат потенциала да променят социалната среда около нас към по-добро. Колкото по-практична и приложима е идеята, толкова е по-голям и шансът й да спечели.

Инициативата на Chivas "The Venture - WIN THE RIGHT WAY" е отворена за кандидатстване от България, а наградният фонд е 1 милион долара и ще бъде разпределен между един или няколко финалиста в конкурса.

България имаше шанса да бъде избрана сред стотици държави да е една от страните, които имат възможността да се включат в инициативата The Venture.

Идеята за проекта идва от разбирането, че на всеки пазар по света се заражда едно ново поколение потребители, които все повече вярват, че бизнесът трябва да бъде сила, която създава и работи в полза на доброто.

Социалната промяна вече има нужда не само от усилията на правителства и неправителствените организации, но и от предприемачите, които могат да допринесат с идеите си за промяната на средата около нас.

България е идентифицирана като пазар, който има потенциала да допринесе към инициативата и ще има шанса да излъчи свой локален победител, който да се състезава за наградата от 1 милион долара, за да реализира бизнес идеята си.

Големият победител за България ще бъде обявен до 18 януари, а няколко седмици по-късно ще бъдат обявени финалистите от всички държави, включени в инициативата на Chivas Regal.

Всички финалисти от страните-участници ще бъдат поканени на едноседмичен тренировъчен лагер в чужбина през март 2016 г. Те ще имат шанса да се срещнат и да обсъдят проектите си с водещи лидери на компании от технологичния бранш, а техни ментори ще бъдат световни експерти.

Повече информация за проекта може да намерите на www.theventure.com и Facebook страницата на Chivas Regal Bulgaria.

Oще: 1 милион долара  chivas  chivas bulgaria  chivas regal  the venture.  the venture - win the right way  venture  бизнес  идеи  идея  предприемачество  предприемачи  състезание 


Още от Ad блок