С Kindle в метрото | webcafe.bg
Webcafe

С Kindle в метрото

webcafeAd блок
03.02.2017, 14:52 (обновена 14.02.2017, 10:03)
kindle

Снимка: © Getty Images

Плати вход за метрото с Visa и спечели четец Amazon Kindle 6 Glare

Градският транспорт е особено място, в което човек може да се сблъска с какво ли не - рядко можете да слезете от автобуса без поне една история. Малко по-различно е преживяването за тези обаче, които ползват метрото.

Може би системата за таксуване на билетите възпрепятства част от пъстрите персонажи. За сметка на това на спирките не те вали, нито те брули вятър. Вместо това станциите на метрото са подходящо място за четене на книги.

В самите влакове, стига да не пътувате за една спирка или в час пик, също може да прочетете поне една книга.

Ако се огледате в метрото, ще видите, че броят на тези, които четат, е почти равен на онези, които гледат нещо в телефона си.

Няма нужда от убеждения, че можете да поберете всичко в един малък Kindle. Ако нямате такъв, то в периода до 19 февруари 2017 година можете да си спечелите.

За целта просто трябва да пътувате в метрото, купувайки си билети с банкова карта Visa.

Повече информация за промоцията и официалните й правила можете да прочетете на www.visabg.com

Ако притежавате карта Visa и до 19 февруари 2017 г. закупите билет за еднократно пътуване (на стойност 1,60 лева) или заредите електронна карта за 10 пътувания (на стойност 12 лева) на POS терминали за самообслужване на Уникредит Булбанк, инсталирани на някои от основните метростанции, сред които Бизнес парк София, Летище София и Сердика - автоматично се включвате за участие в игра за дневна награда за съответния ден - осмо поколение електронен четец Amazon Kindle 6 Glare.

Разплащането трябва да се извърши с валидна Visa карта, издадена преди началото на промоционалния период.

Плюсовете са много - разплащате се, без да броите стотинките до 1.60 лв., а в замяна получавате шанс да четете, където си поискате, книга с обема на "Война и мир", побрана в малка дамска чанта.

Разплащането с карта не е нещо ново за градския транспорт на редица европейски градове.

Обратно на очакванията на мнозина, то не е опасно, дори напротив - картите Visa разполагат със силно защитен чип, който изпълнява множество функции, за да поддържа сигурността на разплащанията като си взаимодейства с безконтактните POS терминали по защитен начин.

"Осигуряването на подобно отлично обслужване на клиентите, при което картодържатели плащат със своята Visa в линиите на метрото в София, прави града ни част от най-модерните европейски столици. Сега потребителите могат да пътуват комфортно до работното си място, за среща с приятел или просто, когато излизат да се забавляват, а в същото време ще имат възможността да четат интересна книга, подбрана от огромната електронна библиотека на разположение в техния четец", казва Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Възможността да се плаща безконтактно улеснява още повече използването на банкова карта.

В момента повече от 240 банки в Европа издават безконтактни карти на своите клиенти. Visa работи усилено, така че до 2020 г. да осигури на всички Visa картодържатели достъп до устройство за безконтактно разплащане, а всички терминали Visa в точката на продажба да приемат безконтактни плащания.

Oще: amazon kindle 6 glare  kindle  pos терминал  visa  банки  виза  карта visa  картодържатели  летище софия  метро  пътуване в метрото  разплащане с виза карта  уникредит булбанк  четене в метрото  четене на книга в метрото 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.