adidas със специално събитие в София, посветено на бягането | webcafe.bg
Webcafe

adidas със специално събитие в София, посветено на бягането

webcafeAd блок
08.03.2018, 15:21 (обновена 09.03.2018, 08:33)

1 от 5 снимки Назад Напред

adidas, адидас, бегачи, бягане

аdidas представи силуетите UltraBOOST и UltraBOOST X с изцяло нова конструкция от Primeknit.

adidas организира събитие, което стана част от глобалната кампания на adidas Running „Energy From The Ground Up" - Енергия от начало до край, създадена да почете суровите, нефилтрирани емоции и енергия от пътешествието на бегачите преди, по време на и след всяко бягане.

То се проведе във фитнес клуб Fit City и беше допълнено от бягане по пистата на националния стадион "Васил Левски". В спортното преживяване се включиха професионални атлети, както и 25 представители на печатните и електронни медии.

Участие взеха Надя Младенова, национален състезател по карате Шотокан и световен шампион в категория 55 кг., силов и кондиционен треньор; Мартин Гаджев, трикратен републикански шампион по кикбокс и основател на първата българска академия по фитнес и спорт BFS Academy, професиoналният инструктор от Orange Fitness Николай Кирилов, Ангел Караиванов, световен и европейски шампион по граплинг, многократен национален шампион по борба, граплинг, ММА и сумо, с повече от 15 години опит в професионалния спорт, изявения участник в редица маратони и състезания Калин Стоянов и Живко Стоименов професионален ММА боец.

Живко Стоименов, Ангел Караиванов, Мартин Гаджев и Надя Младенова

Те доказаха, че името на марката може да бъде преведено на всички езици с една дума - "спорт". От adidas представиха и осъвременените модели UltraBOOST и UltraBOOST X, проектирани да разчупят границите на технологията и по тази причина събитието беше посветено специално на бягането.

Дизайнът на пролет/лято 2018-а е базиран на нови характеристики, които са вдъхновени от най-доброто от предишните модели UltraBOOST. В модела UltraBOOST вентилационните отвори на оригиналния UltraBOOST са поставени отново в горната част, в ключовите за потенето на крака зони - в предната част на обувката.

Комбинирайки това с новата разработка за състав на PrimeKnit, проектиран да намали разтягането и осигури на бегачите първокласно напасване и допълнителна стабилност, изцяло новите UltraBOOST са едно добро предложение за бегачите.

Силуетът се отличава и с високотехнологичния Fit Counter, вграден в петата и позволяващ свободно движение на ахилесовото сухожилие, докато средната част на подметката от BOOST осигурява адаптивност, омекотяване и възвръщане на енергията.

Моделът UltraBOOST X комбинира най-доброто от силуетите за бягане UltraBOOST Uncaged и adizero Sub2, при които конструкцията е по-събрана, за да осигури на модела по-елегантна дамска естетика. Смесвайки дизайна с модерните женски дизайн специфики, включително Adaptive Arch (гъвкав свод), който позволява на горната част от PrimeKnit да се напасне към всяко стъпало, докато се движи в синхрон с бегача, UltraBOOST X гарантира стил и функционалност.

Интегрирана специално моделирана средна част на подметката от BOOST допълва дизайна на гъвкавия свод, позволявайки на отделните елементи да работят в синхрон и да осигурят по-добра стабилност и омекотяване. 3D Sculpted Heel Counter (триизмерно моделираната пета на обувката) също е проектирана да позволи плавно вертикално движение на ахилесовото сухожилие.

Oще: adidas  ultraboost  ultraboost x  адидас  ангел караиванов  бегачи  бягане  живко стоименов  калин стоянов  маратонки  мартин гаджев  надя младенова  спорт  шотокан 


Още от Ad блок