„Изживей необикновеното, пий Perrier #24hPerrier“. | webcafe.bg
Webcafe

„Изживей необикновеното, пий Perrier #24hPerrier“.

Webcafe
17.07.2017, 11:46 (обновена 18.07.2017, 11:49)
Perrier

Над 150 години Perrier e марка-символ с неповторим стил и уникален вкус, привличаща онези, които искат повече - артистичните, взискателните, неуморните, тези, които обичат да се забавляват и да работят заедно, да постигат целите си със замах и да се наслаждават на резултатите.

Днес необикновената свежест на Perrier е елегантен аксесоар към високите обороти на съвременния живот и естествена и здравословна алтернатива на газираните напитки - с 0% калории, 100% натурална и 100% освежаваща, подходяща за всеки миг от денонощието на активните хора. Неповторимият вкус на Perrier се дължи на естествената газировка, ниското съдържание на натриев бикарбонат и огромното съдържание на освежаващи балончета.

Perrier се вдъхновява от енергията, креативността и приятелствата на своите фенове и има за цел да направи лятото им още по-необикновено и незабравимо. Затова, докато свежестта и натуралният вкус на Perrier правят горещите месеци по-приятни, снимка на един от тези освежаващи моменти с Perrier в публичен пост във Facebook или Instagram с #24hPerrier ще носи и нещо повече от освежаване. Един фен на Perrier и 5 нейни/негови приятели ще завършат лято 2017 със специално Perrier парти, преливащо от блясък и свежест! А от 3.07.2017 г. до 3.09.2017 г.  на всеки две седмици по 5 участници в играта ще печелят сет за коктейли или лятна чанта Perrier!

Подробни правила на играта и всичко ново, свежо, интересно и вълнуващо за Perrier може да научите на https://www.facebook.com/PerrierBG.

Oще: #24hperrier  facebook игра  perrier  вкус  вода  газирана вода  игра  минерална вода  перие  свежест  стил 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.