Цветна или бяла, пишеш, триеш, после отначало. Що е то? | webcafe.bg
Webcafe

Цветна или бяла, пишеш, триеш, после отначало. Що е то?

Ана ДинковаАна Динкова
22.08.2017, 19:37 (обновена 24.08.2017, 08:35)

1 от 6 снимки Назад Напред

Escreo

Има един вреден навик, който човек неизменно свързва със свободата - писането по стените. Навик, който харесваме, дори и невинаги да е удобно да си признаем.

Не знам за вас, но аз си имам маркирани територии в града, места, които някога тайно съм "усвоила" - къде с цвят, къде с дребен надпис, и винаги ми е приятно да мина покрай тях и да си спомня чара на времето преди 20 и повече години.

Надписите по стените, рисунките, графитите са вариации на детските фантазии, на бунта на съзнанието, изява на личността. Стените са първите листове хартия, на които са "писали" древните египтяни преди 5 000 години.

Да напишеш нещо, което всички да виждат, е и вид ангажимент, обещание. Ти не просто го изричаш на глас, но и го закачаш на стената пред погледа на останалите.

Днес има всякакви офисни ерзаци на писането по стените - пластмасови дъски, флипчартове, но нищо не стимулира мозъка така, както рисуването по една истинска стена.

Затова и ни е толкова приятно да представим боите Escreo, които превръщат всяка обикновена стена в интерактивно платно за писане, рисуване, дори водене на бележки и закачане на снимки. Те не са нито само за офиса, нито са само бели. Цветовете са много, така че можете да подбиратe според сезона, настроението си, според тенденциите на института Пантон или философията на Фън-Шуи и Китайския календар.

Боите са български продукт (както е по-модерно да се казва напоследък - продукт на родна start up компания), който се ражда от желанието на 4-ма приятели да променят офиса си и средата, в която работят и живеят, лесно, бързо и на достъпна цена.

И като повечето удобства в съвремието, благодарение на напредналите технологии, когато не можеш да намериш продукта, който търсиш - го създаваш!

Така се появяват първо бялата, а после и цветните бои от гамата на Escreo, с които всеки сам (или пък с помощ на професионалист от екипа на фирмата) може да преобрази пространството в офиса или дома си, като превърне една пасивна среда и всяка стена, независимо от формата и големината й, в интерактивно пано.

В портфолиото на марката има и забавни рамки, с които да обградите и обозначите обработената част от стената, както и нужните аксесоари: средства за почистване, маркери, кутии и др.

Това е и добра идея за офисен тийм билдинг. Необходимо е само да измерите правилно площта, която искате на боядисате и да поръчате нужното количество. Получавате комплект, включващ всичко необходимо за нанасянето на боята и подробни описания стъпка по стъпка.

Поръчването на боята, с която да създадете своята изтриваема повърхност, става онлайн, като екипът на Escreo се е постарал да направи процеса лесен и едновременно забавен -  избирайки цвят на боята, можете да изберете и формата и цвета на рамката и да придобиете предварително представа как ще изглежда завършената ви творческа площ.

Допълнително удобство е възможността да превърнете своята бяла или цветна стена в магнитна такава. Нужно е само да нанесете специална основа, която позволява закачането на магнити.

Изтриваемите бои за стени са подходящи и за семейства с малки деца, като освен да внесат цвят в интериора, предоставят и площ, върху която децата да могат спокойно да рисуват и ежедневно да развихрят фантазиите си.

И понеже екипът на Escreo знае, че след лятната ваканция хората се завръщат в офисите и у дома, заредени с настроение и нови идеи, до 30 септември можете да вземете промоционалния пакет esCreation Whole Wall Bundle - още един стимул да привлечете идеите на ваша страна!

Промоционалният пакет включва на едно място всичко, което Escreo могат да предложат. Освен това няма да ви е необходимо да слагате майсторската шапка от вестник и да запретвате ръкави за нещо друго освен за рисуване и писане по стената, защото слънчевият екип на Escreo ще дойде при вас и ще преобрази стената ви!

Какво чакате? Взимайте маркера и дайте воля на въображението си. Защото да пишеш върху стената е свобода - преди всичко на ума.

Oще: escreation whole wall bundle  escreo  боя  въображение  добри идеи  ескрео  магнитна стена  писане върху стена  цветна боя 


Още от Ad блок

Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.