Какво да подаря за Свети Валентин? | webcafe.bg
Webcafe

Какво да подаря за Свети Валентин?

webcafeAd блок
11.02.2017, 11:30 (обновена 12.02.2017, 14:41)
св валентин

Кой от нас не си е задавал този въпрос? Всички познаваме силното желание да подарим най-хубавия подарък на човека, когото обичаме. За да ти помогнем, ние от Топ Шоп, решихме да ти предложим Най-големите отстъпки в най-късия месец! Това са нашите топ 5 предложения за теб:

1. Одеяло "Дормео Сърца 2 в 1" - истински любовен уют в спалнята, пред телевизора или на канапето. Сгуши се с любимия човек, под нежното Одеяло Дормео Сърца 2 в 1. Вземи сега с 20% отстъпка!2. Нутрибулет TM XXL оферта + подарък - погрижи се за здравето на твоята половинка. Сега с Нутрибулет, получаваш и страхотна чанта за пренасяне на полезните Нутрибомби. Вземи сега със страхотен подарък!

3. Дормео "Нежна фантазия" - има ли нещо по-хубаво от мързелива неделна утрин, в прегръдките на любимия човек и меката топлота на висококачествена завивка и възглавница? Вземи сега с 60 лева отстъпка!

4. Уокмакс Адаптив - пролетта чука на вратата! Ако обичате дългите разходки, с Уокмакс Адаптив ще можеш да се погрижиш, за невероятното удобство на партньора ти. Всички модели с 50лв. отстъпка!5. Делимано Мултикукър 50 в 1 - да може да не ти се струва подходящо да подариш, уред за готвене точно за Свети Валентин... Но, няма ли да е по-хубаво един уред да приготвя вечерята и да ти спести много време, което можеш да прекараш с любимия. А все пак, какъв по-добър подарък от споделеното време :) Вземи сега с 52 лева отстъпка!Вижте и другите страхотни предложения от Топ Шоп тук!


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.