Когато бирата си намери мястото или как да си спечелиш чанта с правилен джоб | webcafe.bg
Webcafe

Когато бирата си намери мястото или как да си спечелиш чанта с правилен джоб

webcafeAd блок
12.12.2017, 16:30 (обновена 13.12.2017, 14:43)
starobrno, старобърно, чанта подарък старобърно

"Скрийте в малкия си джоб" всички

Декември е месецът на равносметките и Starobrno Bulgaria също тегли чертата на постигнатото. 2017 беше годината на колаборациите, като в основата на всичко стоеше уникалното произведение на Destructive Creation - малкият бар на Starobrno, който си е един вид най-малкият бар в света! Барчето се превърна в платформа, която беше „хост" на впечатляващи колаборации с Блок кино, DA Fest и Robopartans, беше сцена на клип на Urban Tapes с Dead's Man Hat и още други. А сега приключва годината с Cyanoprom, като предколедно ще зарадва с 24 подаръка.

Cyanoprom - е, той няма нужда от особено представяне. Всички са виждали онези чанти в пруско синьо и щури надписи като - „нямам пари за хубава чанта". Същите те сега ще бъдат белязани от остроумието на чешката култура и Starobrno.

Starobrno ще участва на Handmade Design Market в Betahaus и ще представи 24 броя лимитирана колекция чанти в колаборация с Cyanoprom. Чантите са с два нестандартни дизайна, които до базара си остават в тайна... Тънкият момент идва обаче от това, че чантите не са обикновени, а със специален джоб. По мярката на Starobrno. Така де, няма да го мислиш в кой джоб да си прибереш бирата.

Най-вероятно вече се чудиш как може да я вземеш. Е, Starobrno правят нещата винаги малко по-различни и сега няма да изневерят на стила си. За да имаш и ти от техните специални чанти, ще трябва да се включиш в тяхната игра по време на базара.

Handmade Design Market ще продължи целия уикенд - 16 и 17 декември - в Betahaus. А повече за събитието -тук.

Starobrno завършва годината с Cyanoprom, но това със сигурност няма да бъде последната колаборация. Нямаме търпение да видим как още ще ни „скрият в малкия си джоб" и през 2018.

Oще: starobrno  старобърно  чанта starobrno 


Още от Ad блок