Безстрашният месец март | webcafe.bg
Webcafe

Безстрашният месец март

webcafeAd блок
14.03.2016, 17:08 (обновена 15.03.2016, 13:18)
тълпа

Снимка: © Jameson

Sine Metu означава да се страхуваш по-малко, за да живееш повече

Кое е онова уиски, чийто вкус е толкова мек, че притваряте очи от удоволствие при първата глътка? И онова уиски, на чиято компания се наслаждавате по време на любимите срещи с приятели? Разбира се, че Jameson Irish Whiskey.

Ние в Jameson сe определяме като страстна общност, следваща собствения си път.

А посоката на нашия компас е: сериозно уиски, което не възприема себе си прекалено сериозно.

Представяме ви Sine Metu - фамилното мото на Jameson, което присъства на всяка наша бутилка.

Sine Metu означава "Без страх" и олицетворява духа на марката. Това е бил и стандартът, според който Джон Джеймисън е живял, работил и създал своето уиски.

През 1780 година той изоставя комфортния си живот в Шотландия и заминава за Дъблин, където отваря дестилерия.

Без страх, той решава да направи нещо ново, в нов град, с нови хора, от които ще зависи. В Jameson продължаваме вярваме в тази идея и до днес.

Вдъхновяваме се от хората, които остават верни на себе си.

От онези, които са позитивни и небрежни, но стъпили здраво на краката си, от онези, които обожават да откриват и изследват нови неща.

Sine Metu (Без страх) не насърчава безразсъдните действия или свободата да правиш, каквото си поискаш, без зачитане на последствията, не е за живота на пълни обороти на всяка цена.

Когато в Jameson говорим за "Без страх", ние си представяме живот с открити емоции и кураж пред обществото.

Всеки от нас понякога го е страх от срещата с нови хора или откритието на нови места, от това да показваме емоциите си и да позволим на околните да ни видят такива, каквито сме.

Но само, когато го направим, ние намираме и изживяваме истинското великолепие, което е точно пред нас.

Sine Metu означава смело да се откриеш за живота и хората.

Sine Metu означава да свалиш преградите и да не се възприемаш прекалено сериозно.

Sine Metu означава да приемаш непознатите, превръщайки странници в приятели, отказвайки да се криеш в зоната си на комфорт.

Sine Metu означава да зарежеш сигурността на рутината и навиците и да създадеш нов, обогатяващ опит.

Sine Metu означава да останеш верен на себе си, да защитиш нещата и хората, които обичаш, да прегърнеш това, което наистина има смисъл в живота.

Sine Metu означава да се страхуваш по-малко, за да живееш повече.

Sine Metu - Страхувай се по-малко. Живей повече.

Нека всеки от нас си постави за цел да допусне нещо ново да се случи в живота му в близкия един месец. Да го направим без страх, за да живеем по-пълноценно.

Ако имате нужда от конкретна дата, предложението на Jameson e 17-ти март - Денят на Свети Патрик.

Свети Патрик не е просто празник на Ирландия, но също и на хората, които обитават тази малка страна. С течение на времето, тържествата напускат границите на държавата и се случват навсякъде по света.

Окуражаваме ви тази година да забравите за всички коннвеционални начини на празнуване и да посрещнете 17-ти по свой собствен начин.

Онези, които вярват в своята неповторимост и оригиналност могат да се включат в нашата специална игра - покажете ни с какво вашите приятели са оригинални, за да имате шанса да спечелите пътуване за трима приятели до Дъблин за Деня на Свети Патрик през 2017!

Вижте как на сайта на Jameson.


А ето и няколко интересни примера как празнуват хората по света.

В Чикаго, САЩ всяка година хиляди души се събират на реката, за да проследят нейното боядисване в зелено:

В Япония духът на Свети Патрик е навсякъде по улиците. Местните очакват празника с нетърпение и се обличат в цветни костюми. Млади, красиви момичета промотират ирландски пъбове и обикновено са атракцията на деня.

В Австралия някои компании организират закуска или обяд в чест на Свети Патрик, на които се сервират традиционни ирландски ястия и напитки и се раздават награди.

Във Флоренция, Италия се организира 6 дневен Ирландски фестивал с ирландска храна, напитки и жива музика.

За Деня на Св. Патрик през 2013 за първи път в зелено са боядисани емблематични световни забележителности, сред които египетските пирамиди в Гиза, статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро, Ниагарския водопад, наклонената кула в Пиза, операта в Сидни и много други популярни забележителности по цял свят.

А как ще празнуваме ние?

Обещаваме ви страхотни моменти и незабравими изживявания един ден, посветен на оригиналността, собствения почерк и, разбира се, всичко ирландско.

След залез слънце се разходете се по емблематичната улица "Витошка" в посока НДК. Погрижили сме се да начертаем и маршрут за нашите последователи:

Сигурни сме, че ще ни забележите. Търсете зеления цвят! Ние ще ви очакваме!

Jameson ви пожелава приятно прекарване и нали помните... Sine Metu!

За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Oще: jameson  jameson irish whiskey  sine metu  без страх  ирландия  ирландска общност  ирландско уиски  месец март  национален празник на ирландия  общност  празник на ирландия  празнуване  празнуване на свети патрик  път  свети патрик  уиски  уиски jameson 


Още от Ad блок

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.