Време за теб | webcafe.bg
Webcafe

Време за теб

webcafeAd блок
09.12.2015, 17:21 (обновена 13.12.2015, 10:32)
Visa

Модерният човек е уверяван всеки ден, че трябва да се движи по възходяща линия, и то по-бързичко, като това е една от главните причини за стреса днес

Време за теб. Забързаните ти познати казват, че няма такова нещо и на пръв поглед сякаш са прави.

Месеците са заделени за професионалното развитие, за кариерата, за успеха. Седмиците сме завещали на плановете си - кога, къде, какво ще се случи. Дните са за близките хора и колегите. Часовете отделяме за изпълняване на програми, срещи, диети. Минутите са за бързане.

И някъде там, евентуално, сме ние.

Модерният човек е уверяван всеки ден, че трябва да се движи по възходяща линия, и то по-бързичко, като това е една от главните причини за стреса днес. Защото често, отделяйки време, за да оставим нещо след себе си, оставяме нас самите. А не е нужно.

Истината е, че двигатели на нашето развитие сме самите ние. Без да превключваме, трудно ще издържим дълго. Няма ли релакс и отпускане, няма и мотивация и мобилизиране на силите.

Без да се поглезим, не е сигурно дали ще свършим сериозна работа. Не намираме ли време да се погрижим за уж прости неща като външния си вид, със сигурност ще стигнем и до вътрешно неудовлетворение.

Светът "вън" и този "вътре" са здраво свързани, и се оказва, че ние сме тези, които управляват и двата. И е от първостепенно значение да се чувстваме добре. Да живеем добре. Това е всичко, което означава думичката "лайфстайл".

Време за теб.

Разбира се, че има такова нещо. Това са твоите ценни моменти насаме със себе си. И ние се радваме да бъдем част от тях.

Защото бихме искали да допринесем за твоето удобство - всеки месец, всеки ден и час.

Ти си Visa Premium картодържател и сме се погрижили твоята Visa Gold, Platinum или Infinite карта да допълват твоите лични ценни моменти с добри отстъпки за избрани услуги, места и събития. Разгледай Visa Premium предложенията на visabg.com/visa-offers/ и се увери.

Пожелаваме ти повече време насаме със себе си!

Oще: ad блок  visa  visa gold  visa infinite  visa platinum  visa premium  банки  виза  време  дебитна карта  кредитна карта  оферта 


Още от Ad блок

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.