Домът, създаден и ползван с любов | webcafe.bg
Webcafe

Домът, създаден и ползван с любов

webcafeAd блок
02.04.2015, 14:01 (обновена 04.04.2015, 09:12)

1 от 5 снимки Назад Напред

Mr. Bricolage

Снимка: © Mr. Bricolage

Отбийте се в сектор „Градина", запазената марка на Mr. Bricolage. Новият магазин разполага със 700 кв.м. външна площ, където освен да се заровите сред изобилието от храсти, овошки, дървета, огради, навеси, тенти, градински мебели и инструменти, можете и приятно да отдъхнете, наслаждавайки се на свежия въздух в полите на Витоша.

Живеем в ерата на модерното потребление и мобилните апликации, които ти дават съвет по всички въпроси дори когато не го искаш. Има приложения за обзавеждане, идеи за интериорен дизайн, практични решения за малки и големи пространства, но няма приложение за щастие.

Нека си представим младо семейство, което ще обзавежда първия си общ дом. Бюджетът за ремонт е различен, идеите и желанията изобилстват, а Mr. Bricolage предлага решение за всичко.

Често цветът на пердетата се превръща в разменната монета на семейното спокойствие и разбирателство. В зараждащия се конфликт няма апликация, която да разреши спора. Но в Mr. Bricolage има консултанти, които с усмивка и опит ще помогнат на всеки клиент.

Щастието се крие в спонтанността. Ако някоя сутрин се събудите с идеята, че искате да боядисате стените си в лилаво, това със сигурност ще ви направи щастливи. Но не е никак сигурно, че интериорът ще бъде сполучлив или приятен за окото. Затова може да се доверите на консултантите в Mr. Bricolage. Те са на разположение всеки ден от седмицата от 10:00 до 22:00 часа, готови да обсъдят реализацията на вашите спонтанни идеи.

За да не подрежете крилата на въображението си, но и за да сте сигурни, че ще ви е приятно да пиете кафе в прясно боядисаната си кухня, ползвайте BriColor. Това е една от хитовите услуги, които новооткрития магазин на Mr. Bricolage в Sofia Ring Mall предлага.

Уникалният център за тониране на бои разполага с неограничен брой цветове. Специален софтуер визуализира избраните от вас нюанси и ви предлага подходящи цветови комбинации. Оставете идеите от „50 нюанса сиво" за офиса, за дома може да изберете нещо свежо и смело.

Пролет е!

Mr. Bricolage предлага и тест на цвета върху избрана повърхност. Центърът за тониране подхранва въображението ви и зарежда с идеи желаещите да освежат пространството около себе си.

Ако изберете да вървите по този път, лесно, бързо и приятно ще стигнете и до цветята. А те, както повечето мъже добре знаят, неусетно водят към спалнята.

Отбийте се в сектор „Градина", запазената марка на Mr. Bricolage. Новият магазин разполага със 700 кв.м. външна площ, където освен да се заровите сред изобилието от храсти, овошки, дървета, огради, навеси, тенти, градински мебели и инструменти, можете и приятно да отдъхнете, наслаждавайки се на свежия въздух в полите на Витоша.

Новият магазин на Mr. Bricolage предлага на своите клиенти обновена колекция от 35000 артикула. Обзавеждането на нов дом и освежителният ремонт никога не са били по-лесни, приятни и достъпни. Осем шоурума предлагат актуални тенденции в обзавеждането на банята. Подовите настилки са представени с богато разнообразие от ламиниран паркет, балатуми, мокети и килими.

Какво е Mr. Bricolage без секциите „Инструменти" и „Направи си сам". Всеки майстор ще намери най-добрите електрически, моторни и ръчни машини, материали за ВиК и електрическа инсталация, полезни продукти от железария, лепила и силикони аксесоари, кутии и принадлежности за своята работилница. Сръчността и изобретателността намират своя дом в Mr. Bricolage.

През април в новия магазин Mr. Bricolage ще се проведе специална томбола с голяма награда - скутер KYMCO, който ще избави своя собственик от проблемите на градското паркиране. А 7 щастливци ще получат ваучери на стойност 300 лева.

Символ на Mr. Bricolage е сърцето - за да бъде пазаруването и това, което клиентите сътворят с ръцете си, създадено и ползвано с любов!

Новият магазин Mr. Bricolage се намира на ниво 0 в Sofia Ring Mall.

Oще: bricolage  mr. bricolage  боядисване  бриколаж  градина  интериор  магазин  направи си сам 


Още от Ad блок