Webcafe

Jameson отваря пространството "Безстрашни пичове"

Безстрашните пичове
22.11.2017, 15:37 (обновена 23.11.2017, 13:52)

1 от 7 снимки Назад Напред

джеймисън, безстрашните пичове

Мястото наподобява тези, които самият Джеймисън посещава

Отдавна вече сте обиколили всичко познато в София и търсите интересно и нестандартно място, където не само да се отпуснете и позабавлявате, но също така да се вдъхновите да започнете да преследвате мечтите си? Ако случаят е такъв, то тогава Jameson има чудесна новина за вас.

Вече официално отвори врати пространството „Безстрашни пичове", което е първо и единствено по рода си в България.

То е разположено в центъра на София и ще функционира от днес, 22 ноември, до края на месец февруари 2018 година.

Научете повече за проекта и програмата на „Безстрашни пичове" като посетите сайта на „Безстрашни пичове"

Новият амбициозен проект на световноизвестния ирландски бранд цели да отдаде почит на своя основател Джон Джеймисън и неговата житейска философия - „Sine Metu". Именно това е мотото, което е изписано на всяка бутилка Jameson по света. В превод неговото значение е „Живей повече, страхувай се по-малко". Този принцип семейство Джеймисън следва неотлъчно през целия си живот.

За да покаже и на българските си почитатели истинското значение на тези думи, Jameson ще приветства в „Безстрашни пичове" всички, които не се страхуват да прегърнат „Sine Metu" философията.

Точно на тях дължи името си мястото, което ще бъде едновременно бар и co-working пространство. Тук през следващите три месеца група от доказани „безстрашни пичове" ще споделят занаяти, знания и опит с онези, които тепърва стартират свой собствен бизнес или просто мечтаят да го направят, но имат нужда от малко допълнителна мотивация, за да започнат да се страхуват по-малко и да живеят повече.

„С този смел проект отправяме послание, че човек винаги трябва да следва мечтите си", сподели Ина Сингеоржан, бранд амбасадор на Jameson в България. „Всеки от нас има поне една голяма и на пръв поглед откачена мечта - да стане рокзвезда, да отвори собствен бар, да обиколи света на стоп, да създаде собствен успешен бизнес и какво ли още не. Реалността често обаче е битка между сърцето и разума, между идеалите и прагматичното, между вечния копнеж и всичките ни страхове и комплекси.

Ето защо, с този единствен по рода си проект искаме еднозначно да кажем на хората, че умът и сърцето трябва да работят в синхрон. За да може всеки от нас да преплува океана от несигурност и съмнение, трябва преди всичко да позволи на ума да поддържа мечтите на повърхността, а на сърцето да ги тегли към тяхното осъществяване. Това е идеята на проекта „Безстрашни пичове"."

Ако имате нестандартни и разностранни интереси или просто разполагате с неизчерпаема енергия, която непрестанно търсите къде да вложите, то тогава със сигурност ще се чувствате като у дома си в „Безстрашни пичове".

В единственото по рода си пространство ще бъдат организирани множество специални събития, уъркшопи, базари, прожекции на късометражни филми и много други интересни неща. Опитни и квалифицирани ментори ще обучат напълно начинаещи DJ и бармани, които след само 3 месеца ще имат всичко необходимо да се вихрят зад пулта и бара като истински безстрашни пичове.

Допълнителен източник на вдъхновение за участниците в обучението ще бъде фактът, че част от барманите са членове на „Jamba" - организация за хора с увреждания, които обаче притежават достатъчно смелост, за да покажат, че могат да се справят със завиден успех както с менюто за бара, така и с приготвянето на коктейли. По своята същност „Безстрашни пичове" ще бъде място за колаборации, за изкуство и забавление.

Проектът на Jameson цели да покаже на посетителите си, че осъществяването на техните най-смели мечти може би не е чак толкова далеч, колкото те самите мислят.

Мястото ще наподобява много на тези, които самият Джон Джеймисън е обичал да посещава - дружелюбни, живописни и пълни с оптимисти и мечтатели. Всеки посетител ще открие, че в такава среда не е никак трудно човек да се вдъхнови да започне да изгражда свой собствен проект, бил той професионален или житейски.

След като вече би трябвало да сте се уверили, че „Безстрашни пичове" ще бъде едно от най-готините места в София през тази зима: да пийнем по едно уиски?