Webcafe

Новогодишни обещания за отличници

големият лебовскиГолемият Лебовски
31.12.2017, 13:07 (обновена 02.01.2018, 08:51)
нова година, 2018, нова година 2018

Снимка: © Pixabay

Ако ги изпълните - имате до 18 месеца екстремен екстаз

На прага на 2018-а година ви предлагаме колекция от няколко задължителни, наложителни, политически коректни, джендър-флуидни, мулти-културни, демократично-хибридни, евро-атлантически и магично-космически новогодишни обещания.

Ако ги поемете и изпълните, ви очакват от 12 до 18 месеца на екстремен екстаз и системно щастие.

Ето ги и тях:

Да стана инфлуенсър/ка. Всичко под 5000 фолоуъра ще е епик фейл. Трябва да ме шерват и цитират, да ми плащат да пласирам продукти в селфитата си и да ме питат как да се обедини градската десница, че да влезе в парламента. Обещавам да не ви разочаровам, последователи.

Да си изкопая Биткойн или друга сочна криптовалута и да стана юпи-инвеститор-предприемач-иноватор. После с крипто-кинтите ще си основа софтуерна компания и ще я продам на бай Джеф Безос или някой друг Гейтс.

Да дишам по-малко софийски въздух. Мръсен е. Както се казва в клишето - животът не се измерва с броя вдишвания, а с броя на моментите, които ти спират дъха. На Орлов мост тази сентенция придобива съвсем друго, полепнало с фини прахови частици значение.

Да пусна дълъг статус за Председателството и да напиша колко сме зле и как никога няма да се оправим. А ако има повече хора като мен, които да пишат статуси за Председателството и за това колко сме зле и как няма да се оправим - тогава може и да се оправим.

Да не тагвам хора по снимки, без да ги питам и предупреждавам. Знам, че това е форма на дигитален терор, който трябва да бъде спрян преди да заличи Западната цивилизация от лицето на Земята.

Да сменя рилейшъншип статуса си от необвързан/а на отвързан/а. Никакви пречки за сексуалната свобода през 2018-а. Освен неувереността. И тревожността. И страхът от отказ. И от обвинение в сексуален тормоз за отправяне на комплимент. Абе, като се замисля, 2018-а май няма да е най-яката година за свалки.

Да престана да използвам думи и фрази като сириъсли, екшъли да, кежуъли, това е фъни, тя е факабъл, лайк никога, евенчуъли ще..., омайгад и друг балканизиран англоджънк. И това не е джоук.

Да си купя DSLR-че и да си направя Photography профил във Фейсбук. Всички снимат и пипат на шопа, помпат престиж, правят се на профита с едни и същи фото-трикове. Обещавам моите фотографии да са различни и не просто арт, а супер арт.

Да не се колебая и да започна да взимам категорични самостоятелни решения. Не съм сигурен, че ще се получи, но ще питам приятелите. И мама.

Да спра да се повтарям. Да спра да се повтарям.

Да започна да туитвам и снапчатвам като нормален човек. Фейса е за аматьори, Инстаграма е за позьори, истинското инфлуенсърство е в Туитър. Обещавам по един туит за всяко важно световно събитие.

Да се науча да карам ски, за да ходя по зимни курорти, и да карам джет ски, за да поря по Черноморието. Това ще е годината на лифтовете и шумните морски партита (само бай Валери да не чуе) и не може да не съм в играта.

Да измисля дизайн за ново българско туристическо лого.

Да направя България отново Велика. МАКЕ BULGARIA GREAT AGAIN, BABY!

Oще: биткойн  инфлуенсър  лого  мръсен въздух  нова година  новогодишни решения  председателство  решения  социални мрежи  туитър  туристическо лого  фейсбук 


Още от Кофеин

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.