Началника - ОР-ето на Борисов | webcafe.bg
Webcafe

Началника - ОР-ето на Борисов

Webcafe.bg
23.01.2012, 15:44 (обновена 24.01.2012, 13:38)
Ръце

Снимка: © Getty Images

Премиерът Борисов за владиците с досиета: Ще им целувам ръката заради църквата и вярата в Господ. В края на краищата, щом Началника ги е допуснал...

Всичко е от Началника. Той е водещият оперативен офицер на Бойко Борисов, той е поставил владиците ни, където са, той ги е подсторвал да донасят един за друг разни женски - и неженски истории (за да ги изпита), той е разпоредил да им се извадят досиетата, всичко е от него...

Така казва Бойко Борисов.

"Ще им целувам ръката заради църквата и вярата в Господ. В края на краищата, щом Началника ги е допуснал, и аз като този владика го приемам за даденост.

Но явно в един момент Началника е казал да дойде такава власт, която да им извади досиетата на всички и миряните да си направят изводите" (из интервю на министър-председателя Бойко Борисов в "24 часа").

Боже, колко било просто. И досиетата, и ДС, всичко е от Началника. Мислехме, че Партията-майка и орлица така е наредила, пък то - господюва работа.

"Димитър Иванов (последният шеф на Шести отдел на Шесто управление на ДС - бел. ред.) преди време ми призна: "Как те изпуснахме тебе навремето, всичко гледахме, но в пожарната никой не се е сетил да погледне." Заклевам се, че той ми го е казвал", разказа премиерът Бойко Борисов.

Е що така от отдела за идеологически промивки са изпуснали пожарната? Обидно някакси, сякаш пожарникарите са трета категория хора и не са били в състояние и интелектуална сила да направят "идеологическа диверсия", не са слушали "Гласът на Америка", Свободна Европа или българската секция на BBC.

В турския етнос гледаха, в Църквата гледаха, в студентите гледаха, в художествено-творческата интелигенция гледаха, а в пожарникарите - тцъ. От недовиждане или от недоглеждане...

Няма как да се разбере. Отделното секретно деловодство, което е имал привилегията да води Шести отдел на Шесто управление на ДС, е унищожено след 10 ноември, както разкрива в една от книгите си по темата Георги Тамбуев.

А бяха изгорени и бая досиета - по непотвърдени данни близо 40%. За приватизираните не се знай.

Но думата на един премиер си е дума на премиер все пак. Въпреки желанието на г-н Борисов преди години за първи факултет в Симеоново, където се готвеха кадрите за ДС, но в крайна сметка приет в трети - т.е. пожарната...

Е, щом Началника го е допуснал.

Oще: бойко борисов  господ  дс  началника  ръка  църква 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.