Депутати за еднократна употреба | webcafe.bg
Webcafe

Депутати за еднократна употреба

Webcafe.bg
10.12.2013, 13:14 (обновена 10.12.2013, 16:01)
парламент

Налага се по-прецизен подбор на Сульо и Пульо за парламентарните листи

При роенето, което настана, Делян Пеевски може да не идва на работа до края на 42-ия парламент. Втори депутат се отлюспи от ГЕРБ.

Само за протокола - името му е Светлин Танчев, прочул се до момента с едно единствено нещо в парламентарната си дейност: опита се да сади "Мери Джейн". Но парламентарната почва се оказа камениста и песъчлива. Не е ясно дали е върнал парите за градинарството.

Прочут е и с кръвно родство - първи братовчед е на заместник-главния прокурор Борислав Сарафов, който понастоящем е дясна ръка на Сотир Цацаров в държавното обвинение.

Споменаваме името му, както и това на първия отпецпник Георги Марков мимоходом. Марков взе решението си броени дни след като прокуратурата прекрати водено 4 години наказателно производство срещу него за данъчни и финансови престъпления. В историята, както е известно, остават имената на лидерите, не на пешките. Такива като него ще се обезсмъртят само с подписа си във ведомостта за заплатите.

Така е, обаче армията се прави от пешки. И сега четата на ГЕРБ в парламента се стопи до 94, тъй като и народният представител Ирена Узунова е в болница.

Люспи, видно, е имало, има и ще има. Което налага по-прецизен подбор на Сульо и Пульо за листите - и освен принадлежност или не към ДС, да декларират пред партийното ръководство сексуална ориентация, прегрешения към данъчните и банките, контакти с чуждестранни граждани и изобщо до вкуса на майчиното мляко...

В противен случай ще влязат доста податливи на шантаж хорица - и не само свои, но и чужди ще ги натискат. А натискат ли, ще пропукват. Това им е лошото на стоките за еднократна употреба - не можеш да се избършеш два пъти с една и съща салфетка, била тя и луксозна.

Oще: георги марков  герб  депутати  светлин танчев 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.