България търси таланти - за разплод и заплод | webcafe.bg
Webcafe

България търси таланти - за разплод и заплод

Емилия Милчева
07.04.2010, 22:39 (обновена 07.04.2010, 22:43)
Божидар Димитров

Снимка: © Владимир Петков

Очевидно историкът и министър без портфейл си мисли, че ще внасяме чужбински българи като валутата по второ направление при соца

На Божидар Димитров най му отива да предложи „живата вода" за българското безплодие - внос на българи и повече ин витро, защото се раждали по 2-3 деца наведнъж.

При това вносните трябва да са „големи, израснали, със средно и висше образование". Така де - защо държавата в тая криза да се харчи, за храни, плаща здравните вноски и образованието на допълнителни хора тук?! Направо get involved и хайде - дори няма да им начислим ДДС при вноса, като особено голяма инвестиция.

Очевидно историкът и министър без портфейл си мисли, че ще внасяме чужбински българи като валутата по второ направление при соца.

Премиерът Борисов веднъж вече предупреди строго Божидар Димитров да не си раззейва устата прекомерно. Министърът изтрая повече от два месеца без ранни телевизионни изяви и ето ти ново трийсе...

Чудя се как не каза да вземем и направо да присъединим Македония и Одринска Тракия към България, за да може покрай новите българи, да се разширим и с нови територии. Нали са си стари наши. Счуват ми се и гласове, които ще го подкрепят - и добруджанската третина дайте, и Босилеград.

И като казах Босилеград, се сетих, че за тия нещастни и бедни хора в Западните покрайнини  милата ми татковина не може да се погрижи, че за другите си граждани ли.

Абе, г-н Димитров, трябват ни всякакви - за разплод и заплод. С едно голо българско гражданство няма кой да се прилъже в тоя "земен рай", за да се нарича с гордост българин.

Българин доброволно в тая страна няма да се върне - или трябва да го поканите за министър, или средната заплата догодина да стане колкото тази в Словения за 2009 г. - 1183 евро. Добре, нека да е колкото минималната - 710 евро.

Така че да не придиряме, защото след някоя и друга година няма да има кой да издържа пенсионерите, здравната система, освен ако ГЕРБ не я приватизира и ни доубие окончателно, и да пълни пенсионната каса.

А на първо време да сключим договор за внос на жива сила от Казахстан, Татарстан и още няколко азиатски републики. От ония степи са дошли прабългарите, така че да поканим братовчедите...

Oще: божидар димитров 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 04.05.2011, 19:03

3 King | 02.07.201118:10

Заплодът идва - от Африка, Мала Азия и Ориента.
Тези момчета не си поплюват и заплождат докато това къде го заполождат е способно да се заплоди.
Наздраве !!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.03.2010, 19:21

2 Alice | 08.04.201012:16

Кул първо, да се отчетат сегашните управници, я какви хубави гени имат, да направят по едно, две,т ри деца още и божидар димитров има само едно, да се поправи
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.01.2010, 13:43

1 SeoKungFu | 08.04.201011:08

Поздрав за хапливия хумор, Емилия!
   

оценка

+0 -0