Е-Иванов | webcafe.bg
Webcafe

Е-Иванов

Петър Николов
13.01.2012, 15:59 (обновена 13.01.2012, 19:20)
Андрей Иванов

Играят ли фирми, свързани с Андрей Иванов в проекта за е-правителство и електронна община или не. Ето това е въпросът

Някой да е разбрал в цялата тая мътилка защо си отиде председателят на СОС Андрей Иванов?

Г-н Иванов каза, че "случилото се в последната една година е дошло в малко повече на семейството му" и "просто ми омръзна това, което се изписа в последните четири години".

(Кое точно? Нали каза, че всичкото му имане е благодарение на трудовия му стаж, а НАП го потвърди, че всичко е чисто и законно. А имотите, които има, са благодарение на спестяванията на две фамилии. А през 1998 г., когато на всички хора спестяванията са се стопили, на него му се е отдала възможността да ги инвестира.)

Г-н Иванов каза, че изборите са показали колко трудно е да се съчетава партийната работа с поста председател на СОС. (Това звучи енигматично. Премиерът Борисов и вицепремиерът Цветанов съчетават партийната работа с управлението на държавата...)

Г-н Елен Герджиков, новият председател на СОС, каза, че "Андрей Иванов се справи изключително добре в ръководенето на Общинския съвет".

Г-н Герджиков каза още, че за Андрей Иванов няма сигнали, които да бъдат разследвани.

Г-н Бойко Борисов каза, че Андрей Иванов злепоставя вицепремиера Цветан Цветанов - "имаш право да останеш, но това няма да е добре нито на тебе, нито на Цецо, нито на партията, нито на групата". Защо няма да е добре на Цецо?

Г-н Борисов каза още, че е разговарял с Иванов, "той знаеше за моите упреци към него, чу ги от мен лично и още същия ден си подаде оставката".

Г-н Борисов каза още който иска, да отиде при главния прокурор Борис Велчев и да го сезира за консултантските договори на Иванов (по темата "Софийска вода").

А всъщност нищо не се чу и никой от изказалите се по-горе не каза и дума за офертите по проекта "Развитие на административното обслужване по електронен път", финансиран по оперативна програма "Административен капацитет". (Нито за проекта за електронна община в София.)

От този проект и избраните изпълнители зависи дали електронното правителство ще стане реалност. Или отново ще бъдат погубени милиони като в другите е-проекти на всички досегашни правителства - поне половин милиард.

Има ли връзка с това Иванов или няма...

Впрочем, офертите трябваше да бъдат отворени днес. Е, кой печели?

Oще: андрей иванов  бойко борисов  елен герджиков  председател  сос  цветан цветанов 


Още от Да го web@...

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 24.04.2011, 14:41

2 Чинчифон | 14.01.201213:40

"Човек може да притежава истински само това,което е дал на другите"
Confucius/551BC-478BC/
А този е вземал,вземал... Шокиран
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

1 Оня Дето Го Трият | 13.01.201219:52

Цялата статия
Цялата журналистика
Цялата политика
и
Цялата държава са в стил:
"Една жена каза....."
   

оценка

+0 -0