Е-Иванов | webcafe.bg
Webcafe

Е-Иванов

Петър Николов
13.01.2012, 15:59 (обновена 13.01.2012, 19:20)
Андрей Иванов

Играят ли фирми, свързани с Андрей Иванов в проекта за е-правителство и електронна община или не. Ето това е въпросът

Някой да е разбрал в цялата тая мътилка защо си отиде председателят на СОС Андрей Иванов?

Г-н Иванов каза, че "случилото се в последната една година е дошло в малко повече на семейството му" и "просто ми омръзна това, което се изписа в последните четири години".

(Кое точно? Нали каза, че всичкото му имане е благодарение на трудовия му стаж, а НАП го потвърди, че всичко е чисто и законно. А имотите, които има, са благодарение на спестяванията на две фамилии. А през 1998 г., когато на всички хора спестяванията са се стопили, на него му се е отдала възможността да ги инвестира.)

Г-н Иванов каза, че изборите са показали колко трудно е да се съчетава партийната работа с поста председател на СОС. (Това звучи енигматично. Премиерът Борисов и вицепремиерът Цветанов съчетават партийната работа с управлението на държавата...)

Г-н Елен Герджиков, новият председател на СОС, каза, че "Андрей Иванов се справи изключително добре в ръководенето на Общинския съвет".

Г-н Герджиков каза още, че за Андрей Иванов няма сигнали, които да бъдат разследвани.

Г-н Бойко Борисов каза, че Андрей Иванов злепоставя вицепремиера Цветан Цветанов - "имаш право да останеш, но това няма да е добре нито на тебе, нито на Цецо, нито на партията, нито на групата". Защо няма да е добре на Цецо?

Г-н Борисов каза още, че е разговарял с Иванов, "той знаеше за моите упреци към него, чу ги от мен лично и още същия ден си подаде оставката".

Г-н Борисов каза още който иска, да отиде при главния прокурор Борис Велчев и да го сезира за консултантските договори на Иванов (по темата "Софийска вода").

А всъщност нищо не се чу и никой от изказалите се по-горе не каза и дума за офертите по проекта "Развитие на административното обслужване по електронен път", финансиран по оперативна програма "Административен капацитет". (Нито за проекта за електронна община в София.)

От този проект и избраните изпълнители зависи дали електронното правителство ще стане реалност. Или отново ще бъдат погубени милиони като в другите е-проекти на всички досегашни правителства - поне половин милиард.

Има ли връзка с това Иванов или няма...

Впрочем, офертите трябваше да бъдат отворени днес. Е, кой печели?

Oще: андрей иванов  бойко борисов  елен герджиков  председател  сос  цветан цветанов 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 24.04.2011, 14:41

2 Чинчифон | 14.01.201213:40

"Човек може да притежава истински само това,което е дал на другите"
Confucius/551BC-478BC/
А този е вземал,вземал... Шокиран
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

1 Оня Дето Го Трият | 13.01.201219:52

Цялата статия
Цялата журналистика
Цялата политика
и
Цялата държава са в стил:
"Една жена каза....."
   

оценка

+0 -0