Запознай се с нашите | webcafe.bg
Webcafe

Запознай се с нашите

webcafeМария Панайотова
16.03.2017, 19:20 (обновена 19.03.2017, 14:57)
Николай Бареков

Най-добрият начин да влезеш, щом не те пускат, е да тропаш с юмрук по вратите и да викаш. Това го пише в точка №1 на наръчника за поведение на евродепутата. Особено ако си Николай Бареков.

Най-добрият начин да влезеш, щом не те пускат, е да тропаш с юмрук по вратите и да викаш. Това го пише в точка №1 на наръчника за поведение на евродепутата. Особено ако си Николай Бареков и искаш да участваш активно в конференцията с Лаура Кьовеши, ръководител на румънската Национална дирекция Антикорупция.

И всичко това само защото "лошият" Лозан Панов, отказал да го направи модератор на събитието "в качеството му на европейски депутат, радетел за реформи в съдебната система и борец срещу несправедливостите".

Логично, след като предварително бе обещал да превърне конференцията в цирк, Бареков не бе допуснат в залата. Той бе задържан отвън от "набити неуниформени "съдебни помощници", подбрани специално по вкуса на Лозан Панов от столичните фитнеси", по описанието на бившия журналист.

Липсата на Бареков, чиито викове достигаха до залата, не можа да се усети напълно, защото бе достойно заместен от Илиана Беновска. Отнасяйки се с пълно пренебрежение към течащата програма, Беновска поиска ВЕДНАГА интервю от Лаура Кьовеши. В най-подходящия момент - докато тече словото на Лозан Панов. Както винаги, Беновска сее суматоха и шум, в резултат - интервюто се отлага.

До трето действие: идва време за въпроси. Проблемът е, че Беновска трябва да е първа на микрофона и желанието съдиите да питат преди нея е посечено в зародиш. Журналистката взима думата, но тя й е отнета от Лозан Панов. Следва изстрел: „Г-н Панов, вие в момента се самозадоволявате". И още по-нелепото уточнение: „Вие се самоудовлетворявате". (Тук е моментът, да си припомните Беновска, секс има ли?)

В края на краищата Беновска се добира до Лаура Кьовеши, а съдиите набързо си тръгват.На конференцията не липсват интересни изказвания, но кой ли се интересува вече от тях покрай дуета "Бареков & Беновска".

Лаура Кьовеши, разбира се, не беше удостоена от присъствието на главния прокурор Сотир Цацаров. През това време той бе на заседание на ВСС, където се изслушват уволнени шофьори, администратори и чистачки от ВКС и се обсъжда поведението на Лозан Панов.

Ние от Брюксел не ги искаме, защо от Букурещ?

Междувременно, случайно или не, точно в същия ден ГЕРБ направи кръгла маса за правосъдието. "В момента има абсолютно независима съдебна власт. Никой не може да ѝ повлияе", убедено каза Борисов, докато по това време примадоната на журналистиката опраскваше конференцията на Лозан Панов.

Колкото до Лаура Кьовеши, тя се запозна с нашите.

Но нейната е лесна. Въпреки,че никой "модел" не е безспорен, румънската антикорупционна прокуратура работи.

Само през 2016-та година има 870 окончателни осъдителни присъди, обвинени са министри, депутати, кметове, а конфискуваното имущество е за близо 700 млн. евро.

Няма какво да взимаме от румънците, ние си имаме Бареков, Беновска, правосъдие за всеки, най-независимата съдебна система, план А и план Б и най-необвързаната прокуратура. Повече от това, здраве му кажи.

Oще: бойко борисов  всс  герб  илиана беновска  лаура кьовеши  лозан панов  николай бареков  правосъдие  сотир цацаров  съдебна система 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

4 Крив Макарон | 17.03.201715:28

И къв е извофда от всичко?
Ако ви е склучно да ходите на цирк, за да гледате дресура на павиани, идете в Съдебната палата. Но са все още неопитомени!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.09.2012, 17:17

3 Xaoc | 17.03.201711:37

Бареков пак е прекалил с бялото сладко май. Ето затова на децата не трябва да се дава много сладко - стават хиперактивни и правят пакости.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.10.2010, 20:33

2 Гризли | 17.03.201709:57

Бареков, Бареков!...
Що не си остана в Пловдив и да си гледаш чалготеките (като едно време), ами само ни излагаш? То че си прост и сам не разбираш какво правиш, е ясно.
Но защо всички ние трябва да се червим заради теб?
Чалгаджия беше, чалгаджия си остана!

А при Беновска явно наистина няма секс... Ако имаше, може би щеше да си удари няколко пъти главата в таблата на леглото и току-виж всичко се наместило по местата си...
За да осъзнае, че тя също е извън времето и пространството...
Поне този път си е изяла ябълките, та не се налага да ги подхвърля на другите....
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

1 peta_wawa | 16.03.201721:47

Ужас! Добре че все пак някои успяват да се опълчат на зловещата идиотия.
По всички телевизии ще ги има ли? Кажете отсега за да не гледам днес.
   

оценка

+2 -0