5 начина да разтълкувате какво вещае номерът ви в бюлетината | webcafe.bg
Webcafe

5 начина да разтълкувате какво вещае номерът ви в бюлетината

Webcafe
24.02.2017, 16:47 (обновена 26.02.2017, 21:34)
преброяване на бюлетини

Снимка: © Getty Images

Със сигурност, ако се разровите в предсказанията на Петричката Врачка, ще откриете, че България ще се оправи, когато човек с ВАШИЯ номер на бюлетината вземе властта...

"Прекрасен номер - 11 е 11-та победа, към която се стремим", Цветан Цветанов.

„Номер 10 е преди 11 и БСП ще бъде шампион", Кирил Добрев.

„Жребият ни отреди номер 8 - числото на модерното ляво", Константин Проданов.

„Вярваме в съдбата и провидението. 6 е отлична оценка за това, което сме свършили", Стефан Августинов.

„Според учителя Дънов 16 е номерът на сърцето", Антоанета Цонева.

Реформаторите с номер 21. „Предполагам това е минимумът депутати, който ще имаме", Антони Тренчев.

Откакто станаха ясни номерата на политическите сили в бюлетините за предстоящите парламентарни избори, сме свидетели на какви ли не предсказания, гадаения и суеверия за скрития смисъл на цифрите.

Е, всеки си има своя методика на тълкуване на "щастливото" число. Нищо чудно, че в страна с такива политици населението се изтрепва да търка билетчета за лотария и да планира бъдещето си според ретрограден Меркурий.

За да не настъпва хаос в различните подходи към трансцедентната знаковост на номерата в бюлетината, предлагаме на вниманието на проектодепутатите 5 нестандартни начина да разбулят символиката на своето число:

Според Ванга

Със сигурност, ако се разровите в предсказанията на Петричката Врачка, ще откриете, че България ще се оправи, когато човек с ВАШИЯ номер на бюлетината вземе властта. Естествено, това няма да е казано буквално, а и винаги на избори все някой е с този номер.

Ваша отговорност е да разтълкувате правилно предсказанието и да го разпратите на точните обективни медии, които да го разпространят предизборно сред широката аудитория грамотни избиратели, които силно се впечатляват от тези неща.

Според вълшебник Илиян и катерицата Беатрис

Едва ли сте дръзнали да реализирате езотерични тълкувания на късмета и съдбата си, без да сте наясно с гурутата в света на невидимото, което ни ръководи, един от които е бългъринът Вълшебник Илиян, подкрепен от магическата катерица Беатрис.

Въпреки че Беатрис съществува само на картинка, тя знае отговорите на повечето неща и със сигурност може да ви каже какво означава номерът ви в бюлетината.

Според Маите

Знаете, календарът на Маите до ден днешен кара хората да мислят за края на света като за нещо, което настъпва във всеки един момент.

Ако приемем, че вашето участие в политическия живот на България вещае потенциален апокалипсис, то той със сигурност ще бъде предсказан от Маите. Проверете, може да сте късметлии!

Според съответния номер на страница в книга за уринотерапия

Няма как да търсите скрит смисъл в случайни цифри и да не сте гледали "На кафе" с Гала поне 10-15 пъти в тоя живот. А ако това ви се е случило, то със сигурност сте чували за ползите от уринотерапията.

Снабдете се с подходящо четиво по темата и разгърнете на страницата с вашия номер в бюлетината. Тогава затворете очи и посочете произволно улучен ред от страницата. Прочетете какво пише. Ако е предсказание, ще ви стане веднага ясно какво ви чака в бъдещето.

Може и да е инструкция, която, ако спазите, ще спечелите изборите. Например: "Изпийте литър урина на гладно 10 минути преди залез".

Според съседите

В крайна сметка, съседите ви отдавна знаят всичко за вас. Какви са сутрешните ви ритуали, споровете с брачната ви половинка, на каква диета сте от утре, както и съдържанието на някои конфиденциални задкулисни разговори от политическата кухня, които имахте неблагоразумието да реализирате в тоалетната.

В такъв случай защо да не са наясно и със скрития смисъл на номера ви в бюлетината? Завъртете една баница, грабнете шише сливова и любезно почукайте на вратата на комшиите. Току виж ви очаква добро предсказание... Успех! Само вие ще оправите тая държава!

Oще: бсп  бюлетина  ванга  вълшебник илиян  жребий  избори  календарът на маите  катерицата беатрис  комшии  маите  номер в бюлетината  парламентарни избори  реформаторски блок  уринотерапия 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.