Пиши "масон" и да бягаме | webcafe.bg
Webcafe

Пиши "масон" и да бягаме

webcafeДияна Костова
27.07.2016, 21:07 (обновена 28.07.2016, 19:50)
сбирка на тамплиери

Снимка: © https://www.facebook.com/OSMTH.Bulgaria.Knights.Templars

Вербовчиците станаха велики майстори, а агентурата - зидари

От днес съдебната реформа приключи.

Всички магистрати вече ще трябва да декларират членството си в тайни и неформални общества - от ловните дружинки и клубовете за радиолюбители, до ложите на масоните, тамплиерите, билдербергите, розенкройцерите, илюминатите, рептилите, агнешките главички и всички останали велики братства.

Едни и същи "рицари" на плаща и кинжала с бели ръкавици и тенекиени огърлици днес се кълнат във вечна вярност на Великия Архитект на Всемира - повечето от тях довчера бяха безпределно предани на социалистическата родина и дружбата с Великия Съветски съюз.

Само номенклатурата е сменена - вербовчиците станаха велики майстори, а агентурата - зидари.

Няма значение дали под мантията гори рубинена петолъчка или златно G, отчетът отива на едно и също място. Тухла до тухла в крепостта на държавната сигурност.

Законите на геометрията в братството се познава по-добре от Наказателния кодекс, а животът извън кръга е за "профаните".

Като всяка българска работа - и масонството ни е пишман-масонство. По-лошото е, че и борците срещу тайните завери са пишман-борци.

Магистратът няма право да членува в политически партии, но пък - стига да го декларира - има право да размахва тамплиерски меч в балната зала на Маринелата рамо до рамо с рицарката на годината Маргарита Попова, която впрочем ще се върне в прокуратурата веднага щом изтече мандата й на вицепрезидент през януари 2017.

Дори да не подаде декларация пред ВСС обаче тамплиерът със статут на несменяемост не подлежи на наказание. Не подлежи - защото членството в "тайни и неформални" организации е непроверяемо по определение.

Ако някой зложелател си позволи да доложи пред съдебния инспекторат, че съдия Петров от районния съд в Долно Нанагорнище всъщност е Възвишен принц на Кралската тайна от 32-ра степен - зложелателят сам ще трябва да се разконспира с трите си имена, единния си граждански номер, телефон, адрес и ФАКС.

Пред закона всички са равни, но онези, които се равняват по пергела и правия ъгъл, ще си останат по-равни от другите. Нищо, че все още удрят токове при вида на сърп и чук.

Колкото до психологическите измерения на нуждата от крепка братска дружба и мъжка близост, ревниво пазена в ритуално тайнство, можем да препоръчаме само Фройд.

Oще: всс  инспекторат към всс  масони  прокуратура  рицари - тамплиери  следствие  съд  съдебна власт  съдии и прокурори  тайни общества  тамплиери  франкомасони 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

10 Крив Макарон | 31.07.201600:54

Бичкия,
ако годините са от значение, ще ти кажа; на 34 съм. И аз съм настроен да емигрирам, но не заради материалните условия. Друго ме дразни... Работя толкова години, и накрая разбирам, че съм никой в собствената си държава, понеже работя и си плащам данъци, а не крада. Разбираш ли? Културната среда е непоносима. Пълно е с кретени, и са на всяка крачка. Е, т'ва е лошото!
Онзи ден пък да вземат некви тъпаци да се заяждат с мен на улицата... Малко ми трябваше точно в този ден, и като почнах да ги целя с камъни. Честно ти казвам едни едри паваци като засвистяха във въздуха, ако бях уцелил някого щеше да направи тройно салто. И понеже бяха от ордите на националистите, и явно са ме разпознали, сега из квартала почнаха да се навъртат на групи по двама-трима. Представи си колко изтрещял народ?!
И винаги нещо като стане всеки тръгва да подхожда с насилие, заплахи, и да търси саморазправа. Това е масово явление.
Та в такива условия е лесно човек да вземе правилното решение, и да се махне. И аз никого не съдя, че избрал да живее в чужда държава, но за мен нещата са по-сложни. Много е трудно да се измъкна, и да започна нов живот. Държат ме тук много тежки ограничения.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

9 Bichkiiata | 30.07.201619:50

макароне

не си мисли, че съм те забравил, просто мислих диалектически от вчера 16:30 часа (още бях на работа) до днес 12:38 на обяд над твоя проблем.
Стигнах до извода, че с мазане не става, не нам на колко години си, но този извод и последвала реакция, а именно да си бия камшика аз го направих докато бях на 29 т.е. преди 18 г. и все още съжалявам, че не го направих по-рано. Поне сега виждам, че за децата ми си е струвало, но ....не мога да си кривя душата, че искам да се върна в България рано или късно и да имигрирам в село Писменово
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

8 Крив Макарон | 29.07.201619:44

Бичкия,
опитвам се да съм релативен на твоите научно селектирани, и обстоятелствено аргументирани твърдения, ама прости ми... Липсва ми изчислителна мощност. Не ми се получава1
И ако бих желал да попитам следното: има ли по-прости начини за лекуване на отделните части на моя коментар; например да намажа определена част от тялото с виетнамско чудо, или да ползвам определен шампоан за коса? Смяната на четката и пастата за зъби могат ли също така да бъдат от полза?
Мисля, че ако подобна терапия е възможна ще се върна обратно в диалога. Ако не е възможна, вероятно ще получиш неверояната възможност да събеседваш със себе си. Което значи, че ще можеш да водиш диалог със човек с интелигентност далеч над средната. Избора е твой1
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

7 Bichkiiata | 29.07.201617:27

макароне

още като видях комбинацията масон/българин позовавайки се на 13-я закон засягащ релативността на материята, а именно гласящ "всичко в България се случва 30 години след като се е случили навсякъде по света" прескочих статията джаскайки се директно в ентропията на коментарите.

първата част от твоя коментар до частта за високите темп. в България масово се лекува със следната магия: "Нека да е лято, само да е лято", българския народ като дойде средата на април забравя, че си е избрал за цар-тиква, че тока много скъп и т.н. незначителни социално-политически разочарования

втората част се лекува с командирова в някоя по-морска дестинация от София известна с това, че по туй времена годината е пълна главно с кучета техните изпражнения и прах, а панелите на 8-я етаж се подгряват до около 60°С , ако ли не ще трябва да чакаш тиквата след като ни построи магистрала до морето да изкопае и 6 лентов канал до него...

не съм пробвал, но разправят, че ако си плюеш на фасона и преглътнеш музикално естетическите си пристрастия третата част се разрешава с безпроблемно с минимални инвестиции в коя да е чалготека у Студентски град
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 26.07.2011, 17:30

6 Люба6а | 28.07.201620:54

и двамата имате право-в посткомсвинарникЪ или ти се доуе*ава или те мъчат жеги,финансови облаци и вся остальная комсволочь...спасявайте се бре братя,преди да изперкате навсегда Бесен Отегчен
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

5 Крив Макарон | 28.07.201618:56

Бичкия, и ти много качествени, емпирично синтезирани научни заключения правиш. Но нещата са по-сложни, и става въпрос като цяло за лоша социална среда, емоционална фрустрация, финансов недоимък, липса на качествено здравеопазвене, мрачни преспективи за бъдещето, лошо взаимодействие с държавните интитуции по различни поводи, и освен това трудно понасям високите дневни температури.
Иначе си прав!
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 06:25

4 Bichkiiata | 28.07.201617:39

макароня

четем те тук, четем те там и мисля, че пъзела се подрежда, доуебало ти се е а насреща никой
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 18.07.2014, 18:51

3 dhk1013 | 28.07.201612:59

"зложелателят сам ще трябва да се разконспира с трите си имена, единния си граждански номер, телефон, адрес и ФАКС." Авторът е пропуснал, че "зложелателят" трябва да предостави и банкова гаранция, че може да плати глоба от 200 000 лв., след като бъде осъден от "справедливите магистрати"! Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.01.2016, 12:46

2 7 | 28.07.201611:53

Пляскане Пляскане Пляскане
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

1 Крив Макарон | 27.07.201623:47

"Колкото до психологическите измерения на нуждата от крепка братска дружба и мъжка близост, ревниво пазена в ритуално тайнство, можем да препоръчаме само Фройд."
Каква вързка само между тайните общества и Фройд Много щастлив
Да припомня, че Фройд е автор на концепцията, че откритите хомосексуалисти са малцинство сред морето от латентни педали, и хетеросексуални параноици (такива който се страхуват от своята сексуалност, и я подтискат).
В друг аспект на нещата, надали има връзка между участието в неформални общества и качеството на трудовата дейност. Ако това е нещото, което иска да ни каже с тази публикация Диана Костова съм съгласен с нея. Така връзка трудно може да бъде доказана, и нейносто изследване дава основание за тревога по отношение на хората, които се ангажират да я търсят. Има далеч по-обективни фактори даващи надежни свидетелстви за качеството на работа на един магистрат, и би трябвало те да са определящи. Но в условията на Бг явно надделяват абстрактните решения Много щастлив
   

оценка

+0 -0