Един (Божидар) се изпуска, една (Цецка) пуска водата след него | webcafe.bg
Webcafe

Божидар Д. се изпусна, пускат водата след него

Webcafe.bg
12.08.2010, 15:51 (обновена 12.08.2010, 18:40)
Цецка Цачева

Снимка: © Бгнес

Председателят на парламента Цецка Цачева защити министъра без портфейл - емоционално се изпуснал с оная реплика за "шибан..."

Председателят на парламента Цецка Цачева - тази здраво стъпила на земята дама, каза нещо любопитно. Журналистите, обясни г-жа Цачева, трябва да са благодарни, когато политиците се изпускат. Както във втръсналия вече на всички случай с емоционалното, както обясни г-жа Цачева, изпускане на Божидар Димитров.

Един вид правят новинка, пишат дописка, сучат, плюнат, абе заработват за филийките... 

Проблемът е, че изпускания като тези на Божидар Димитров обръщат не медиите, а политиката на ВиК. Или на WC. Първо някой се изпуска, пък после друг(и) пуска водата след него. Най-накрая ще трябва и да се дезодорира.

Чудно защо такава разумна жена като г-жа Цачева също се е ядосала на съмненията, изразени за мощите - е ли са или не на Йоан Предтеча. Все още не знам дали тя е вярваща или не, защото има значение. Знам, че е юрист - а един юрист не вярва само на думите, а на доказателствата.

Ами дори и само заради това, г-жа Цачева, че в България не сме срещали такива явления - да се откриват в основите на християнски храм заровени мощи на мъченик. А тук даже и кутийката ни е "серви" - с надпис...

Ако продължим с въпросите, то тогава е чудно по кое време и кой е събрал зъба от (отсечената и циркулираща отделно от тялото) глава на Йоан Предтеча (погребана в Омаядската джамия в сирийската столица Дамаск - и там има надпис) с останки от лицевата част и ръката, за да ги зарови в храма на остров Свети Иван.

Когато се строяла джамията в Дамаск, бил открит подземен параклис с ковчег с глава и надпис: "Тази е главата на Йоан, син на Закария". И там се поклони преди години починалият вече папа Йоан Павел II.) Може би онази глава трябва да се провери за липсващ зъб, открит в реликвария край Созопол?!

И ако не съответства какво правим - онази ли глава е фалшива или нашият зъб...

Ако Божидар Димитров се беше изказал като свещеник и изобщо църковен пастир - ок. Вярата е вяра,  няма нужда от доказателства. 

Но като учен, какъвто казва, че е, историк и политик той би трябвало да се държи като Тома Неверни. Иначе най-добре да се замонаши.

Oще: божидар димитров  мощи  цецка цачева 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 10.08.2010, 12:44

2 batborko | 13.08.201014:41

Е може и така да е със 100-те кубика дърва,но това ни показва "КАК СЕ ПРАВИ"как се прави бизнес,туризъм,и т.н.Защо да изследваме ДНК.ами ако се окаже че не е....няма туризъм няма нищо.Някой изследвал ли е дървата от Кръста от ония 100 кубика.посмял ли е някой да каже че са фалшиви..?Вижте в гърция показват ти един камък и ти обясняват че там се е целунал Зевс със Атина"дайте 5 евро за снимка на камъка"и като се качиш на върха за да си вземеш камаче още 5 евро."Е как не се свършиха камъчетата толкова години по хиляди туристи на ден"(ами минават сяка сътрин и разсипват с торбите чакъл от плажа)ама правят туризъм и бизнес а ние тука какво?станахме като онзи виц дето Българите в ада никой не им пазал казана щото един като издрапа другите го дърпали надолу.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.07.2010, 23:17

1 dante_18 | 12.08.201022:12

ТАЗИ ЦИЦКА ЦИЦЕВА Е МНОГО ПРОТИВНА!!! Бесен


Между другото, в мазетата на Ватикана още има около стотина кубика дърво от животворящия Кръст Господен, както и няколко черепа на св. Йоан Кръстител. Някои от кръстоносците са се оказали яки търговци.
   

оценка

+0 -0