Арнаудов не е грешка | webcafe.bg
Webcafe

Арнаудов не е грешка

Webcafe.bg
23.08.2013, 14:29 (обновена 23.08.2013, 16:23)
Петко Арнаудов

Отговаря на законовите изисквания

Назначението на Петко Арнаудов за шеф на горското в Царево не е грешка.

Арнаудов отговаря на всички законови изисквания.

Човекът, който искаше да заличи Странджа като природен парк, пускайки там багерите, остава начело на Държавно горско стопанство в Царево.

Благодарение на неговия предшественик Румен Желев, който заведе дела срещу Арнаудов, когато беше кмет, беше спряно незаконно "възстановените" на Царево 20 000 декара гори от горското стопанство по Южното Черноморие.

Така че тримандатният кмет на Царево, избиран все с подкрепата на БСП, има за какво да бъде награден от "своите", които са на власт.

Въпреки че преди време земеделският министър проф. Димитър Греков обеща да преразгледа назначението заради ропота, който се надигна срещу Арнаудов. Но Греков явно не е устискал принципността си и партийната воля е надделяла. Така де, откъде накъде ще им клякат на някакви еколози и организации, к'ви са тия, да мълчат, че утре Петното като дойде на власт, всичките ще ги арестува...

А Арнаудов отговаря на изискванията според Закона за горите - директорът на Държавно горско стопанство трябва да има придобито висше лесовъдско образование, степен-магистър и трудов стаж по специалността не по-малко от три години. А назначеният има повече от 17 години стаж.

Така че отговаря на законовите изисквания.

Ама той и Делян Пеевски отговаряше.

Oще: бсп  дгс  димитър греков  петко арнаудов  странджа  царево 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 22.01.2014, 09:50

1 Рибчо | 22.01.201410:04

Разбира се, че Арнаудов не е човешка грешка. Той е всеобхватна природна грешка, с последици за хора, които не са грешка ! Обаче, края ви идва диваци ! Бесен
   

оценка

+1 -0