Бойко Борисов обновява правителството на ГЕРБ на всеки ден и всеки час... | webcafe.bg
Webcafe

Изпи им кръвчицата...

Webcafe.bg
18.05.2011, 11:34 (обновена 19.05.2011, 13:50)
Бойко Борисов

Снимка: © Sofia Photo Agency

За разлика от други лидери, Бойко Борисов не се церемони при смяната на екипа в движение...

Кръвопускане - или кръвопреливане? И двете. Очевидно премиерът Бойко Борисов държи в една ръка скалпел, в друга - кръвна банка.

Реже и слага нови кадри. Този замах не може да му се отрече.

Малко преди края на втората година от мандата на ГЕРБ от редиците на управляващите си отидоха двама здравни министри, един външен министър, един - на транспорта, няколко заместник-министри, депутати бяха разжалвани от партийни постове, управителят на НОИ - сменен след година работа, шефката на ДФ "Земеделие", избрана от управляващите - освободена заради фалшива диплома...

Наред с това се отзовават посланици и сменят дипломатически кадри.

Днес е освободено и цялото ръководство на КАТ - София. А ръката на премиера настигна и кметове, избрани от ГЕРБ.

Кръв се лее по кабинетите на ведомствата. И се влива нова. Диалектика. БСП обвинява премиера за кадрови провал. Е, може да се погледне и от друг ъгъл - щом вади и назначава, значи има банка кадри.

За разлика от други правителствени - и партийни, лидери Борисов няма нужда да търси подкрепата на партията си за една или друга кадрова промяна. В крайна сметка тя е създадена на негов гръб.

Проблемът е, че всички тия кадрови упражнения са на наш гръб. Но ще изстрадаме и този управленски опит.

До изборите няма как да разберем това майско упражнение пушилка ли е или пролетно почистване.

Дано най-накрая министър-председателят узрее, че колкото по-бързо наложи е-правителството, толкова по-малко промени ще са необходими. И няма да е толкоз кърваво.

Oще: бойко борисов  герб  кадри  оставки  правителство 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 24.04.2011, 14:41

4 Чинчифон | 19.05.201113:02

Подмазвачеството и подлизурството сме ги тренирали 500 години под робство и днес те са се превърнали в наши национални характеристики.Така може да си обясним нестихващото и вълнуващо внимание към днешният ни премиер,който за своя полувековен живот още не е постигнал личен,неполитически успех.Освен
постоянното приказване по медиите и упоритото рязане на ленти,но без да опитва от почачите!Той е претрупан от мускули,но няма и скромна спортна титла.Слава му донесоха имена на хора,които той опази като охранител,защото никой не ги нападна.Но не бива да се изненадваме на популярността на г-н Борисов,след като лейди Гага стана пък най-влиятелната личност на света.
Защото светът пренадлежи на изкуствените,медийни образи.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 12.04.2011, 19:05

3 Margarita Krasteva | 19.05.201112:37

Ако знае6 БАТКО, как ми се ходи у ПАРИ... сега... Лани по това време пак ми се ходе6е...
Справка:
http://youtu.be/tllrQurI0t0
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.10.2010, 09:45

2 Eni Tami | 18.05.201119:02

Я,какъв ятаган!!! дуел дуел дуел
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.04.2011, 07:59

1 VL | 18.05.201118:15

Све е у реду. С тази дълга резервна скамейка, докато опробира всичките играчи и ще дойде заветният край на Август за да се номинира по поръка на партията Му.

Интересно е, че освен малката и непредставителната извадка на самоопределилите се като популация на бойковината и други, очаквано нормални хора, му обръщат внимание. Нека той си движи неговите въпроси, а ние нашите такива.

Обаче ... в момента горят кадри на Мавъра. А Мавърът е хитра лисица и ще му скрои някой елегантен кур капан. Нека шоуто продължи! Ние сме заели местата във VIP ложите. Много щастлив
   

оценка

+0 -0