Селфи с европроект | webcafe.bg
Webcafe

Селфи с европроект

Ива Григорова
25.05.2015, 18:48 (обновена 27.05.2015, 17:07)

1 от 13 снимки Назад Напред

европроект, европроекти, селфи, селфи с европроек, myeuprojectselfie

Снимка: © Фейсбук

Програма: Оперативна програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 Договор: BG161PO001/1.1-05/2008/001-3 Проект: "Основен ремонт, преустройство и изграждане на асансьор на Национален музей на българското изобразително изкуство." Бенефициент: Министерство на културата Стойност на проекта: 3 625 196 лева. Съфинансиране от ЕФРР: 3 081 416 лева.

Оказва се, че Фейсбук е станал арена на уникален конкурс на тема "Направи SELFIE с европроект". Да я наречем по-меко - "закачливата" идея е плод на труда и мисълта на Централното координационно звено към Министерския съвет, съвместно с Управляващите органи на програмите за периода 2014-2020 г.

Изискването е да се публикува снимка с европроект (може и табела на европроект) и хаштаг #myeuprojectselfie.

Отличените участници ще спечелят пътуване до Брюксел, таблет и забележете - тридневно посещения на проект в Община Бургас (няма информация дали ще присъства министър Лиляна Павлова, или поне Томислав Дончев като ресорен вицепремиер). Награди ще получат авторите на 3-те изображения, събрали най-много лайкове в социалната мрежа. Не губете време! Гласуването продължава до 17 ч на 27 май! Регламента вижте тук!

От Скоростната тангента, през фитнеси, паркове, градинки, та чак до пейки - всичко, що е направено с европейски пари, може да ви донесе награда.

След селфитата насред ремонтни площадки, очакваме Агенция "Пътна инфраструктура" да обяви конкурс за селфи със запълнена с асфалт дупка, БАБХ да не губи време и да запретне ръкави за надпреварата "селфи с дюнер", а Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" да втрещи конкуренцията с меганадпреварата "селфи в затвора", тъй като в местата за лишаване от свобода мобилните телефони са забранени, но пък примамливи награди биха мотивирали и най-авантюристично настроените селфи манияци.

Ако все пак сте амбицирани да разбиете конкуренцията в настоящия конкурс, ето няколко неексплоатирани засега идеи, които могат да ви донесат награда, ако мобилизирате цялото фейсбук войнство да сипе лайкове във ваша полза.

- Всяка детска градина - фото арена! Нека всяко място, където е вложено дори едно евро, бъде ваше поле за изява!

- Всяка беседка - фотостудио! Всяка еврообител може да се превърне във фон за вашата глава.

- Всяка тръба - селфи стик! Бъдете креативни! Не оставяйте конкуренцията да ви победи със скучни снимки насред полянки и недовършени площадки. Нека всяка тръба, жица, стълб, клонка и глокинка бъдат ваши верни помощници в ожесточената селфи борба!

- Всяка лампа - светкавица! Където каквото е светнало, благодарение на еврофинансиране, ще облее и вас в светлина, която може да придаде на вашата (само)снимка самобитен характер.

И за финал: Тайно саботирайте всеки опит на някой от хилядите фенове на премиера Бойко Борисов да се включат в надпреварата. Тогава като с картечница ще се изстрелят селфита от знайни и незнайни локации, ще завалят прерязани ленти и ще се разлее всенародна шампанизирана любов, с която за 2 дни едва ли ще успеете да се преборите. Успех!

П.П.: Снимките на участниците са публикувани публично с хаштаг #myeuprojectselfie. Описанията под тях са на самите им автори.

 

Oще: myeuprojectselfie  европейски фондове  европроект  конкурс  оперативни програми  пиар кампания  селфи  селфи с европроект  снимки 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.12.2014, 19:07

1 Шамито | 26.05.201513:43

За младите които търсят старт в живота с това хапче.Там ще Ви оценят и смелят за техни нужди.Търг за лакеи и родоотстъпници.Бъдеще на забравени българи.
   

оценка

+0 -0