ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! Бареков най-после им го каза! | webcafe.bg
Webcafe

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! Бареков най-после им го каза!

Драгомир СимеоновДраго Симеонов
01.12.2017, 12:53 (обновена 04.12.2017, 00:02)
николай бареков

„Аз съм минал през цялата проверка на НАП и това, платил съм си всички данъци и каквото и да съм взел, аз съм си платил данъците" - беше категоричен българският евродепутат и изправяйки се, разкри че фактите са налице

„Когато има читатели, има и писатели". С тези думи Николай Бареков по категоричен начин анонсира идеята си за създаването на конгломерат от медии, наречени Fairy News, които ще се борят за някои от най-важните неща около нас и не само за това.

„Наистина заминават за това нещо" каза още настоящият и след време бивш евродепутат пред студенти от различни възрасти в многомилионната зала на Техническия университет.

Припомняме, лекцията беше организирана от Студентския съвет на УНСС по съвет на близки до лектора организатори. На нея присъстваха Кристина Патрашкова и още редица други анализатори на медийния живот и др. Не можем да не бъде отбелязано, че отсъствието на Емануела и Евгени Минчев се усети осезаемо, коментираха присъстващи.

Видимо отслабнал, изпълнителят на хита „Без цензура" показа на почитателите си, че не е забравил как се подвиват ръкави на риза и се подпира брадичка в академичен стил.

Николай Бареков, известен на широката общественост често пъти и само като Бареков, беше подготвил специално за лекцията си лист А4, на който записа важни неща с характерния му почерк, но не разкри съдържанието им, за да не наруши общия характер на срещата.

„Къде обаче е проблемът" - продължи в типичния си прям журналистически стил дългогодишният топ-водещ и допълни, че имена не иска да казва, за да не се почувства никой обиден.

След това хвърли бомба, като заяви, че не е ясно кой къде работи, ако го канят като независим по телевизия. И остана верен на обещанието си, че имена няма да каже. Истински фурор сред присъстващите предизвика неговата забележка, че „Хората, които са обществено значими фигури, те са длъжни това да го понасят".

Верен на своя небезизвестен начин на действие, той стоя авторитетно пред екран, на който имаше схеми и диаграми.

„Много интересно беше това, което сподели Николай" - сподели от своя страна Кристина Патрашкова, която не изневери на стила си да открива и представя на аудиторията ключови послания от екрана, докато седи на стол.

В пряка връзка с коментара й за изгонването на Дебора от Биг Брадър, тя се извини, че трябва да тръгне в неизвестна посока и наистина го направи по безапелационен начин.

„Аз съм минал през цялата проверка на НАП и това, платил съм си всички данъци и каквото и да съм взел, аз съм си платил данъците" - беше категоричен българският евродепутат и изправяйки се, разкри че фактите са налице.

Присъстващите не скриха възторга си от отличната форма на човека Бареков, в която се намира производителят на новини и настоящ лектор.

Младо момиче направи опит да зададе въпрос, на който авторът на култовия сериал „На Барекадата", разгръщайки целия си потенциал, напусна срещата поради неотложни ангажименти. Преди това Николай, който само след няколко дни ще празнува своя имен ден, даде и своят съвет на множеството: „Следете източника на информация".

Доволни от организираната липса на дискусия, публиката стана на крака, преди да си тръгне. Николай Бареков носеше и сако, което наметна в знак на решителност на финала, който продължи дълго след изнесените от него неоспорими факти.

В интерес на истината и борбата с фалшивите новини е такива срещи да се организират по-често и да се отразяват по честен и безпристрастен като самия Бареков начин.

Само безкомпромисност от подобен ранг би помогнала на родната журналистика и в частност на автора на тази дописка да не повърне. Ако все пак вие, като безапелационни читатели, усетите чувство на гадене, следете новите проекти на евродепутата, завръщащ се в журналистиката и ще се прочистите напълно и с необходимата категоричност.

Oще: биг брадър  българия без цензура  кристина патрашкова  на барекадата  нап  николай бареков  технически университет  унсс 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 18.09.2013, 11:56

4 Citizen X | 04.12.201708:56

Драго,
тоя индивид взе 4 и кусур %-а на изборите за евродепутат!!! Нека не тръгваме от него
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 27.11.2013, 19:18

3 Nikkor | 02.12.201720:32

Май не схващате че изобщо не е смешка.
Ирония е, сарказъм е.
На това човек не се смее.
Ама на вас смешки ви трябват.
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 10.03.2016, 13:43

2 vayk | 01.12.201714:54

А бе колко и да се пънем, не моем да се засмеем на това, къде го дращи Дражко и туй то! Нещо не му се получава смешката на тоя човек, бе. Ни в ефира, ни по сайтовете...
   

оценка

+4 -0

Регистриран на: 15.10.2013, 17:57

1 agrarina | 01.12.201714:41

Дражето пак на умряло куче, нож вади. Барека вече никой не го има за жив и по-скоро го канят да го тролят по подобни събития.
   

оценка

+2 -0