Кристалина - министър на вътрешните работи! | webcafe.bg
Webcafe

Кристалина - министър на вътрешните работи!

Петър Николов
22.12.2010, 16:14 (обновена 22.12.2010, 16:47)
Кристалина Георгиева

Снимка: © Sofia photo agency

Кристалина Георгиева може да се справи - и с Министерството на вътрешните работи...

Само жените ще ни оправят, беше написал един колега тука. Присъединявам се - не само защото Дилма Русеф стана президент на осмата икономика в света. И си назначи осем жени за министърки.

Само жена ще ни оправи за Шенген. Даже я номинирам - тази, за която гласувах на сайта на EU Observer за най-добър еврокомисар на годината. Кристалина Георгиева.

Кой бута тази жена в президентско кресло? Тя не е за кадровик или сив кардинал, а да бъде пусната в действие. Тя се оправя с хуманитарните кризи и бедствия, има енергията на спортист и властната осанка на Ангела Меркел.

Икономист е, значи ще подходи прагматично към проблемите (на престъпността и корупцията).

На на последно място - цивилно лице е. А МВР, вярвам, че трябва да се оглави именно от такъв човек. И в ЕС го вярват, затова говорят за гражданския контрол в силовите министерства.

Полицаите и милиционерите да стоят за експерти.

Тя няма да си трупа рейтинг - има си, висок й е. Освен това научно е доказано, че нарцисизмът е мъжко "заболяване".

И едва ли би изчела СРС-та в парламента, за да посочи някой за убиец, преди съдът да го е потвърдил. Майка е и не би се изгаврила така.

Къде-къде по-умна е от Цецо Цветанов и няма да позволи да я качват на шейната. (Както и на стола на "Стани богат"...)

Има с какво да си купи и шест апартамента в София, но не би го направила.

Би се разбрала много по-добре от Ц.Ц. с Брис Ортфьо, френския министър на вътрешните работи.

Всъщност, би се разбирла много по-добре от него с който и да е... 

 

Oще: жени  кристалина георгиева  мвр  министър  цветан цветанов 


Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 05.11.2010, 16:47

1 Начко | 22.12.201017:22

Само жена ще ни оправи за Шенген. Намира ли Ви се обосновка на това твърдение или Вие просто така си глаголите?

Кой бута тази жена в президентско кресло? Ама бута ли я някой? Щото аз не съм забелязал. А и ми се вижда, че тя е пораснала вече, с всичкия си е, независима и обезпечена, и ако реши, че не иска да се кандидатира за президент - няма да се кандидатира.

Икономист е, значи ще подходи прагматично към проблемите (на престъпността и корупцията). Айде бе? Прагматично като... Милен Велчев? Никито Василев? Те бяха големи прагматици, особено вторият. За Каролев да не говоря. А може би сега ще направите признание, че Симеон Дянков подхожда прагматично към проблемите? Де тоя късмет, ама надали.

На на последно място - цивилно лице е. А МВР, вярвам, че трябва да се оглави именно от такъв човек. Е, аз пък смятам, че МВР достатъчно се напати от цивилни лица. Последният министър - Мишков - в битието си на айдукат по образование, професия и манталитет ненавиждаше униформените, презираше ги. Съответно униформените ненавиждаха него и работата не вървеше. От Богомил Бонев насам това е първият министър, който е наясно що е то полиция и как трябва да работи тя.

Тя няма да си трупа рейтинг - има си, висок й е. Ъхъ. И Цветанов имаше, и на него му беше висок. Само че настъпа болшевиките... по джоба ги настъпа с тия акции.

И едва ли би изчела СРС-та в парламента, за да посочи някой за убиец, преди съдът да го е потвърдил. Е, ако прокурорът разрешава - защо не? А и, формално погледнато, Хитлер според Вас също не е убиец - собственоръчно не е убил никого, нали така? Въпрос на гледна точка.

Къде-къде по-умна е от Цецо Цветанов и няма да позволи да я качват на шейната. Е, тя е по-умна и от Вас, и от мен - да дойде и нас да замести тогава?

Има с какво да си купи и шест апартамента в София, но не би го направила. Гаранция... Франция?

Би се разбрала много по-добре от Ц.Ц. с Брис Ортфьо, френския министър на вътрешните работи. Кой е френският министър на вътрешните работи и какво значение има за България това? Цветанов, както вече е известно, се разбира добре с международните институции, които имат отношение към работата на МВР, както и с партньорските служби на други държави. На мен това ми стига, Брис Ортфьо ми е през оная работа.

Всъщност, би се разбирла много по-добре от него с който и да е... Когото, не който. Пак голословни твърдения наедро, гранде финале, ала-бала.


На болшевиките им се иска Кристалина Георгиева да "влезе" в България и да се захване с някоя мръсна област, за да намерят начин да я изцапат и нея. Ако стане президент - няма да могат, горките. И ще си остане силен коз на ГЕРБ, който няма да могат да цакат по никакъв начин. Жалки болшевики.
   

оценка

+0 -0