Webcafe

P.S. Ти си красива: Йоана

Елена Чернева
24.04.2016, 08:33 (обновена 25.04.2016, 11:31)
Йоана

Йоана е на 20 и изучава програми, свързани с графичен дизайн

Красотата ще спаси света, e казал Достоевски. Не знаем за света, но със сигурност всяка една жена има правото да се приема и да бъде приемана не само по външния си вид. Защото красотата е и състояние на духа.

Забравете идеалите за съвършенство и перфектно изваяните тела. Тук няма да говорим за дрехи и грим, а за естествената красота, която ни вдъхновява всеки ден. И защото всеки сантиметър от нашето тяло - от главата до краката - заслужава по-малко критика и повече любов.

Webcafe.bg и Dove ви представят поредицата „P.S. Ти си красива!", за да ви срещнат с интересни жени, които живеят собствения си живот.

Как се казваш?

Йоана.

На колко си години?

На 20.

С какво се занимаваш?

Изучавам програми, свързани с графичен дизайн.

Какво правиш в свободното си време?

Гледам филми.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Без пръстен и обици.

Каква е тайната на твоята красота?

Хубавото време вътре в мен.

Кажи пет близки на до теб жени, на които се възхищаваш, и защо?

Паола, Вяра, Мартина, София, Анна. Възхищавам им се за това, че колкото и да са заети, винаги намират време да се погрижат за външния си вид.

P.S. Ти си красива

Кажи го и ти - на приятелката, на майката, на дъщерята, на жената в трамвая, на колежката от съседното бюро, на продавачката в магазина. Защото красотата е емоцията, която носим в себе си и с която заразяваме околните.

Зарадвай с комплимент любим човек и се присъедини към мисията на Dove - „P.S. Ти си красива". Включи се на apps.facebook.com/PSdovebg

Oще: dove  p.s. ти си красива  външен вид  йоана  красота  ти си красива 


Още от Dove

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.