Webcafe

P.S. Ти си красива: Антония

Елена Чернева
08.04.2016, 15:35 (обновена 09.04.2016, 13:04)
Антония

Антония разказва за петте жени, на които се възхищава

Красотата ще спаси света, казал Достоевски. Не знаем за света, но със сигурност всяка една жена има правото да се приема и да бъде приемана не само по външния си вид. Защото красотата е и състояние на духа.

Забравете идеалите за съвършенство и перфектно изваяните тела. Тук няма да говорим за дрехи и грим, а за естествената красота, която ни вдъхновява всеки ден. И защото всеки сантиметър от нашето тяло - от главата до краката - заслужава по-малко критика и повече любов.

Webcafe.bg и Dove започват поредицата „P.S. Ти си красива!", за да ви представим интересни жени, които живеят собствения си живот.


Как се казваш?
Антония.

На колко си години?
23.

С какво се занимаваш?
Специалист поддръжка на партньори в HPEnterprise.

Какво правиш в свободното си време?
Изкачвам върхове. Наслаждавам се на природата.

Без какво не излизаш от вкъщи?
Кучето и усмивката.

Каква е тайната на твоята красота?
Позитивното мислене.

Кажи пет близки до теб жени, на които се възхищаваш и защо?
Майка ми - най-силният и борбен човек, на когото искам да приличам. Безстрашна и смела, без нито една сълза успява да премине през най-тежките изпитания.

Ина - голямата ми сестра. Възхищавам й се на любовта, която раздава и енергията, зареждаща всички.

Нина - леля ми. Възхищавам й се на стремежа и усилията, които полага за постигане на целите си. И успява!

Даяна - най-добрата ми приятелка. Възхищавам й се на свободното мислене и желанието да прави само и единствено това, което я удовлетворява. Благородно й завиждам на айляка!

Тюни - малката ми сестра. Гордея се с нея - успява още от малка да се справя сама с проблемите и да мисли като зрял човек - и въпреки всичко, когато е сгафила, да бъде малката ми невинна сестричка. Малък тарикат!

P.S. Ти си красива

Кажи го и ти - на приятелката, на майката, на дъщерята, на жената в трамвая, на колежката от съседното бюро, на продавачката в магазина. Защото красотата е емоцията, която носим в себе си и с която заразяваме околните.

Зарадвай с комплимент любим човек и се присъедини към мисията на Dove - „P.S Ти си красива". Включи се на apps.facebook.com/PSdovebg

Oще: естествена красота  женственост  идеали за красота  красота 


Още от Dove