Webcafe

Списание извежда истинската красота на преден план

webcafeAd блок
12.03.2018, 12:44 (обновена 12.03.2018, 13:22)

1 от 4 снимки Назад Напред

dove, списание на dove

Снимка: © Dove

Всяка жена може да бъде на корицата на Dove Real Beauty Magazine

Точно на Международния ден на жената - 8 март - стартира тематична кампания "Моята красота. Това съм аз!", на която беше представено Dove Real Beauty Magazine. Списанието е ново и неповторимо по своята същност и има за цел да разчупи стереотипите като поставя в центъра на вниманието реални жени, далеч от стандартния външен вид от кориците на модните издания.

Ще видим български и чуждестранни жени, отдали живота си на това да бъдат успешни, уверени, независими, свободни от предразсъдъци и точно заради това са истински красиви.

Те не позволяват красотата им да бъде дефинирана само с външния им вид - красотата е субективна, но увереността е съвсем реална и осезаема. Затова вече над 60 години от Dove се стремят да вдъхновят жените да се чувстват красиви такива, каквито са.

Да се погледнат в огледалото и то да им отвърне с комплимент, да се чувстват удобно в кожата си и да се отнасят с усмивка и доверие към своята красота.

Всеки брой на списанието Dove Real Beauty Magazine е неповторим, защото корицата му може да бъде персонализирана - всяка жена има шанса да е главната героиня в свой собствен брой от него. На страниците на изданието няма да откриете баналните съвети как да станете по-слаба и по-секси.

Вместо това ще прочетете историите на жени, които приемат и харесват себе си въпреки несъвършенствата си.

Те са интересни жени, уверени, успяващи в нещата, които правят и са истинско вдъхновение за читателите.

Всичко, което Dove прави, е вдъхновено от тези жени Проучванията показват, че образът на женската красота в списанията най-силно влияе върху самочувствието и увереността за тялото сред жените. Изхождайки от това Dove Real Beauty Magazine е създадено, за да възвърне баланса, да премахне непосилните очаквания от жените и да им помогне да си припомнят собствените си постижения и успехи.

С тази цел в списанието ще ни посрещнат мъдростта на Цветана Манева, историята на европейската и световна шампионка по бокс Станимира Петрова, неуморната актриса Ева Тепавичарова, искреността на специалиста по реклама Дани Блажева, която е част от екипа на Webcafe.bg, и разказите на няколко вдъхновяващи чуждестранни жени.

Не е пропусната и мъжката гледна точка, която също гали женското самочувствие.

Всяка жена ще се почувства по-уверена, след като прочете Dove Real Beauty Magazine, и ще може да преодолее страховете си, да върви по собствения си път и да може смело и на глас да каже: "Моята красота. Това съм Аз!"

По време на кампанията инсталацията с форма на списание ще бъде на разположение за снимки в МОЛ Сердика, етаж 1. Всяка жена, която се включи, само след няколко минути ще държи в ръце уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със собствения си образ на корицата.

Уеб-формат на списанието може да бъде открит на сайта на кампанията - dovemybeauty.bg

Намерете ни и в социалните мрежи - facebook.com/dovebg, а под хаштага на кампанията #dovemybeauty може да споделяте своите впечатления по темата за истинската красота.

Oще: dove  dove real beauty magazine  външен вид  естествена красота  истинска красота  козметика  красота  международен ден на жената  моята красота  самочувствие  списание dove 


Още от Dove

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.