Webcafe

P.S. Ти си красива: Маргарита

webcafeЕлена Чернева
12.04.2016, 10:44 (обновена 13.04.2016, 16:52)
dove

Тайната на красотата е щастието, казва Маргарита

Красотата ще спаси света, казал Достоевски. Не знаем за света, но със сигурност всяка една жена има правото да се приема и да бъде приемана не само по външния си вид. Защото красотата е и състояние на духа.

Забравете идеалите за съвършенство и перфектно изваяните тела. Тук няма да говорим за дрехи и грим, а за естествената красота, която ни вдъхновява всеки ден. И защото всеки сантиметър от нашето тяло - от главата до краката - заслужава по-малко критика и повече любов.

Webcafe.bg и Dove започват поредицата „P.S. Ти си красива!", за да ви представим интересни жени, които живеят собствения си живот.

Как се казваш?

Маргарита.

На колко си години?

25.

С какво се занимаваш?

В момента с шестмесечното си бебе.

Какво правиш в свободното си време?

Разхождам се в парка, слушам музика и се виждам с приятелите си.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Ключове, телефон, биберон.

Каква е тайната на твоята красота?

Щастието!

Кажи пет близки до теб жени, на които се възхищаваш и защо?

На първо място безспорно е майка ми! Благодаря й за примера и възпитанието, което ми е дала. Надявам се и аз да бъда толкова всеотдайна майка, и достигна поне малко от това, което тя е постигнала в живота си!

На сестра си и на приятелките си (станаха малко повече от 5), който са красиви, умни, амбицозни, успешни и някой от тях - прекрасни майки!

P.S. Ти си красива

Кажи го и ти - на приятелката, на майката, на дъщерята, на жената в трамвая, на колежката от съседното бюро, на продавачката в магазина. Защото красотата е емоцията, която носим в себе си и с която заразяваме околните.

Зарадвай с комплимент любим човек и се присъедини към мисията на Dove - „P.S. Ти си красива". Включи се на apps.facebook.com/PSdovebg

Oще: dove  p.s. ти си красива  вдъхновение  жени  козметика  красота 


Още от Dove