Webcafe

P.S. Ти си красива: Пламена

Елена Чернева
19.04.2016, 11:48 (обновена 20.04.2016, 10:59)
Пламена

Тайната на красотата е в смеха, червеното вино и любовта

Красотата ще спаси света, e казал Достоевски. Не знаем за света, но със сигурност всяка една жена има правото да се приема и да бъде приемана не само по външния си вид. Защото красотата е и състояние на духа.

Забравете идеалите за съвършенство и перфектно изваяните тела. Тук няма да говорим за дрехи и грим, а за естествената красота, която ни вдъхновява всеки ден. И защото всеки сантиметър от нашето тяло - от главата до краката - заслужава по-малко критика и повече любов.

Webcafe.bg и Dove ви представят поредицата „P.S. Ти си красива!", за да ви срещнат с интересни жени, които живеят собствения си живот.

Как се казваш?

Пламена Владимирова.

На колко си години?

28.

С какво се занимаваш?

Дизайнер съм и собственик на Blackout Label. Занимавам се с изработката на аксесоари от „индустриално макраме"- макраме възли, примесени с различни идустриални части.

Какво правиш в свободното си време?

Рисувам, танцувам и правя йога.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Слънчеви очила, червено червило, слушалки, телефон и някое мое бижу!

Каква е тайната на твоята красота?

Много смях, червено вино...и любов!

Близка жена, на която се възхищаваш и защо?

Баба ми - жена, която е изключително силна и е успяла да изгради и кариера като лекар, и страхотно семейство съвсем сама, без пари и връзки (понеже много малка е останала сираче).

P.S. Ти си красива

Кажи го и ти - на приятелката, на майката, на дъщерята, на жената в трамвая, на колежката от съседното бюро, на продавачката в магазина. Защото красотата е емоцията, която носим в себе си и с която заразяваме околните.

Зарадвай с комплимент любим човек и се присъедини към мисията на Dove - „P.S. Ти си красива". Включи се на apps.facebook.com/PSdovebg

Oще: dove  p.s. ти си красива  красота  ти си красива 


Още от Dove