Ако ви го каже, значи иска да скъсате | webcafe.bg
Webcafe

Ако ви го каже, значи иска да скъсате

Webcafe по The richest
20.11.2016, 13:58 (обновена 22.11.2016, 16:08)

1 от 10 снимки Назад Напред

Двойка се разделя

Снимка: © Getty images

Проблемът не е в теб, а в мен
Това е най-старата лъжа, която се използва, за да скъсаш с някого. Както и най-често използваната. Всички сме я чували, нали? Тази несвързана логика обърква хората поколения наред.
Ако я чуете с ушите си от вашия любим, просто бягайте. Бягайте колкото се може по-бързо и не поглеждайте назад

Да имаш връзка е сложна работа, „it's complicated" - както сочи един от статусите във Facebook. Отношенията с другия пол носят радост, щастие, но и трудни моменти, сълзи, раздели.

Всъщност единственото по-сложно нещо, от това да имаш връзка, е как да я приключиш. През годините хората са измислили стандартни фрази, повечето от които са чистосърдечни лъжи, които да кажеш на гаджето си, за да скъсаш с него.

Целта е да „не се усложняват нещата", и зарязаният да излезе с достойнство от ситуацията.

Вярно е, че истината боли, но също така истината си остава най-добрият начин да си тръгнете.

Дори и в момента когато кажеш на някой, че не се виждаш в бъдещето с него или вече не го обичаш, да заболи, в дългосрочен план за човека е по-добре, отколкото да го убеждаваш, че го правиш за негово добро.

Но изборът си е ваш. Вижте в галерията 10 от най-често използваните фрази, за да зарежеш приятелката или приятелят си.

Oще: а в мен  животът ни върви в различни посоки  какво означава мълчанието в една връзка  как да зарежем гаджето безболезнено  как да скъсам с гаджето  не искам да те нараня  не съм готов за сериозна връзка  нямам друга  проблемът не е в теб  след края на една връзка  ти заслужаваш нещо по-добро 


Още от Галерия

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.