National Geographic Channel: Премиерите през януари | webcafe.bg
Webcafe

National Geographic Channel: Премиерите през януари

Webcafe.bg
10.12.2015, 18:10 (обновена 10.12.2015, 18:48)
шакълтън

Кенет Брана влиза в ролята на британския пътешественик Шакълтън

Да поговорим за звездите - сезон 2 (10x60)

неделя, 10 януари, 22:55

нов сезон

Предаването хвърля мост между попкултурата и науката. Изследва от много гледни точки пътуването в Космоса, извънземния живот, Големия взрив и бъдещето на Земята. Прави всичко това с лекота, хумор и страст. Приятното прекарване пред екрана е гарантирано от харизматичния водещ Нийл Деграс Тайсън и от неговите помощници - знаменитости и комици.

Сървайвър: Обратно към примитивното

вторник, 12 януари, 20:55

премиера

Хейзъл Оудън е инструктор по оцеляване сред дивата природа. Приключенският му дух го отвежда до опасните гори на Папуа Нова Гвинея, до пустинята Сахара и до заледените върхове на Хималаите.  Следвайки екстремните маршрути, той стига до границите на познанията, търпението и уменията си. За да оцелее, Хейзъл ще разчита на опита на древните племена, обитавали неблагоприятната среда в продължение на хиляди години. И след като няколко пъти се изправи пред огромни предизвикателства, ще открие отговора на въпроса: „Как някой въобще е успял да оцелее при толкова тежки условия?".

Разследване на самолетни катастрофи - сезон 14 (10x60)

четвъртък, 14 януари, 20:55

нов сезон

Предаването ни разкрива мрачната истина, че безопасността в авиацията се подобрява само след поредната злополука. А също ни показва разследвания на легендарни самолетни катастрофи, в които експертите търсят отговор на въпросите какво и защо се е объркало.

Подземен свят ООД

Четвъртък, 14 януари, 21:55

Нов сезон

Предстои ви челен сблъсък с контрабандата и незаконните печалби. Ще ви покажем мрачната страна на обществото, която до този момент не сте виждали и ще ви запознаем със субкултурите, раждащи престъпления.

Шакълтън (2x90)

неделя, 3 & 10 януари, 20:55

премиера

През 1914 г. британският пътешественик Ърнест Шакълтън предприема грандиозна, рискована експедиция към Антарктика, която поставя под въпрос неговите лидерски умения и живота на последователите му. Филмът от две части на режисьора Чарлз Стъридж („Географска дължина") не просто е достоверна възстановка на драматичните събития от онези години, а амбициозна, модерна, високобюджетна драма. В центъра й е един противоречив герой, чията воля за живот триумфира над невероятна беда. В ролята на Шакълтън е талантливият актьор Кенет Брана, чиято кариера е белязана от няколко номинации за „Оскар" и „Златен глобус".

КАК ДА СПЕЧЕЛИМ (14x30)

Сряда, 21:00

Последни епизоди

Едновременно информативна и увлекателна, поредицата ни дава полезни съвети за решаването на всекидневни главоблъсканици. „Как да спечелим" ще ви помогне да станете по-бързи, по-умни, по-успели и дори по-уважавани в очите на околните. Ще се издигнете на върха на класацията на служителите в офиса, ще отбележите решаващия гол и никога повече няма да се затруднявате със заветната маневра за паркиране. Едва ли някой би предположил, че във всички тези случаи ще разчитате единствено на математика, физика, химия и психология, подплатени с малко късмет и добро планиране.

Предаването разчита на един наистина способен водещ и неговия актьорски състав. Във всеки епизод той ще ви запознава с тънкостите, гарантиращи успеха, диктор ще ги обосновава научно, а героите ще им вдъхват живот в поредица от забавни демонстрации.

Oще: national geographic  national geographic channel  епизод  звезди  как да спечелим  канал  катастрофи  подземен свят  премиери  самолет  сезон  сървайвър  телевизия  шакълтън  януари 


Най-коментирани

Стани автор

Моливче
Изпрати текст

Изпращайте материали по темите, които ви вълнуват. Ако ни харесат, ще ги публикуваме след редакция в рубриката "Стани автор". Не публикуваме текстове, съдържащи обидни или нецензурни твърдения, квалификации, расистки определения или заплахи.