Жените оператори на секстелефони | webcafe.bg
Webcafe

Мръсни думи (18+)

Webcafe.bg по nerve.com , nerve.com
05.04.2014, 20:07 (обновена 06.04.2014, 09:57)
секс, секс у дома

Снимка: © deviantart.com

9 от 10 пъти това е просто актьорска игра

Телефонът звъни - както винаги по това време на нощта. Удобно разположила се в далечния край на хола си в любимия си розов халат, Катлийн Васмър поглежда, за да види кой от мобилните телефони вибрира на масичката за кафе пред нея. Докато оглежда екрана, тя бърза да вдигне на непознатия номер, преди звъненето да спре. С особен, детски глас, не особено пасващ на имиджа на зряла жена, работеща по цели нощи, отговаря: "Ало".

Мъжът на отсрещната страна на телефона не търси Катлийн. "Аби ли е?" пита той, на което тя отговаря, нежно, знаейки точно кого търси обаждащият се: "Здравей, скъпи." Шест дни в седмицата в часовете между полунощ и изгрев слънце, Катлийн влиза в ролята на нещо повече от себе си - тя е "Аби," малкото момиче на татко.

Докато кредитната карта на мъжа плаща за следващите 10 минути - задължителният минимум за обаждане, Катлийн (в случая Аби) продължава да поддържа разговора. Двамата нямат много време, за да свършат това, за което са се „събрали" по телефона. Така че тя започва да описва колко хубаво би било, ако "мамчето" не беше толкова често наоколо, и как й се иска "татко" - обаждащият се, да обърне подходящия вид внимание на своята принцеса. "Обхващам с ръка твоя член и бавно го галя," казва тя. "Хубаво ли е? Сега легни и се отпусни, татко..."

Средният доход на работещ нонстоп оператор на секстелефон е около $40 000 годишно

Тази сума обаче може да се смята за джобни в сравнение с неизчислимите милиарди, които хората, свързани със сексуалните професии, си докарват ежегодно като цяло. Индустрията на секстелефоните е седемцифрен поджанр на цялостния секс-бранш.

Днес търсачките в интернет реализират и най-перверзните фантазии само с няколко натискания на бутони, но истината е, че хората по цял свят винаги са отделяли и време, и пари, за да се задоволяват по собствен възбуждащ начин.
Въпреки миграцията към интернет, мръсните приказки по секстелефон с абсолютно непознат - където почти нищо не е оставено на въображението - все още не са изгубили доминацията си в рамките на секс индустрията.
По мнението на Катлийн това, което кара клиентите да се връщат отново и отново "и да се изръсват за около $2 на минута", е гаранцията за персонален подход. "Може да посещавате безплатни порносайтове и да намирате удовлетворение в това, без съмнение," пояснява тя. "Но аз мога да бъда всичко, което те пожелаят, където го пожелаят, защото всичко е насочено към тях."

Бъдещето - от поръчки на кецове до решаване на тестове онлайн, разчита на персонализирането

Извън работата си като оператор на секстелефон, 40-годишната Катлийн работи като секретар в юридическа кантора. Тя е самотна майка, отглежда децата си в предградията, ходи на пилатес и йога през седмицата и прави сандвичи на синовете си всяка сутрин, преди да ги изпрати на училище.

Преди около година и половина майка й се разболява и се нуждае от постоянни грижи, в този момент алтернативната професия (и най-вече доходът, който тя осигурява) започва да й изглежда привлекателно. Сметките вече се трупат с бесни темпове, а фирмите за събиране на дългове не спират да звънят. Като човек глава на семейство, Катлийн решава, че трябва да направи нещо. Да, звучи точно като сапунка, но след като получава комплимент за "начина, по който говори в леглото" от тогавашно гадже, тя се замисля за нещо, което никога не е приемала до този момент.

Горе-долу по същото време студентката по актьорско майсторство и френски Синтия Кенън, се изправя пред сходни финансови трудности. Докато известията за университетските такси се застъпват, за нея става очевидно, че има нужда от стабилен източник на доход, извън заеми и стипендии, за да завърши образованието си. И все пак идеята да работи нещо, типично за студенти - в супермаркета или мола, да стане сервитьорка или барманка - се вижда на Синтия "скучна".

Вместо това тя реализира идея, която е имала отдавна - да стане операторка на секстелефон, нещо, което е гледала във филмите като тийнейджърка. Гаджето й се съгласява. След няколко кликвания в Интернет, изпратена по имейл молба и двуседмично чакане, Синтия получава телефонно обаждане от мениджъра на агенция за секстелефонистки, която иска да я покани на интервю за работа.

Синтия си спомня как по време на разговора мениджърът се старае да поясни в подробности какво се очаква в тази професия.

"Понякога се налага да си имаш работа с много странни типове. Някои от нещата, които ще чуваш, може да са отблъскващи - но трябва да ги приемаш," й казва бъдещият й работодател, подчертавайки специално "мрачните, извратени неща". Необходими са определени умения, за да получи работата, като "глас на младо момиче". Но заради опита си в театъра, Синтия минава успешно "прослушването" и е поканена незабавно на обучение.

Към средата на лятото тя вече отчита по 60 часа седмично работа под формата на разговори или поддържането на блогове, за да популяризира измислените си герои и автентичните им фетиши и за да открива за себе си различните вариации на секса (някои от които Синтия признава, че никога не успява да осмисли напълно). "Никога преди това не бях правила телефонен секс, нито пък нещо особено оригинално в секса, примерно тройка - със сигурност не и нещата, които обаждащите искат да обсъждат."

Естествено, нощните реклами, представящи операторките на секстелефони, излегнали се до басейна, докато въртят в ръка русата си коса, не са съвсем правдоподобни.

Истината е, че Синтия работата изглежда доста скучна. Тя прекарва дългите и често неловки разговори, като си реже ноктите, сресва си косата, и дори понякога пуши трева.

Синтия споменава за усещането за власт над обаждащите се. Дори когато играе подчинената роля в нечии фантазии, тя съзнава къде реално е контролът, което става още по-сериозна причина част от редовните й клиенти да се привържат към нея. "Един повтаряше колко много ме обича," казва тя. "Аз започнах да си измислям история за него и му казах: ‘Донякъде харесвам геологията.' И той заяви: ‘Стига бе, аз съм геолог по професия!' И си помислих: ‘Мамка му... сега вече тотално лапна по мен!'."

С работата странностите започват да се увеличават - от нея се очаква да издава звуци като от повръщане, друг мъж описва фетиша си към гумени ботуши и мускулите на прасците и иска от Синтия да се разхожда из апартамента по време на разговора им. Имаше и случаи, когато се обаждаха и говореха за секс с животни, а повече от двама-трима си падаха по отделителните процеси. "Един искаше да чуе колко експлозивна диария имам," казва Синтия. "А друг искаше да пърдя на езика му."

Историите на Катлийн и 16-те различни самоличности, които тя поддържа, не са много по-различни - и в някои случаи са също толкова вулгарни

Като майка, за нея разговорите за изнасилвания и убийства никога не са били леки, особено когато са редовни. Въпреки това най-успешният й персонаж е 20-годишна стриптизьорка-педофилка на име Лорън, която държи 4-годишната й дъщеря да се присъединява към извратената игра между нея и обаждащия се мъж.

Работата си е работа

Заплащането и коректното отношение към нея като служител - надделяват над предубежденията към ежедневието (или еже-нощието) на работата на секстелефон. Според стереотипа тези жени мастурбират всеки път, когато разговарят с някого по телефона. "Ни най-малко. Мисля, че бих припаднала," казва Катлийн. "Има ли обаждания, на които да мастурбирам? Да. Но 9 от 10 пъти това е просто актьорска игра."

От друга страна, кое момиче не би си пожелало десетки мъже на ден да казват: "Никога не съм свършвал толкова силно през целия си живот?"

Без значение дали е строгата господарка Наташа или травеститът Челси, или който и да е друг от широката й гама от самоличности, има определен аспект на възхищение, което Катлийн изпитва и към работата си, и към героите си - "моите момичета". Повечето жени според нея имат фантазии да бъдат "завладяни и някой мъж да ги доминира." Да й се възхищават и да бъде такъв сексуален обект, за нея изглежда възбуждащо. Тя споделя: "Прекрасно е да се чувстваш секси, когато нонстоп в краката ти се разхождат собствените ти деца и нямаш време за реален сексуален живот."

За Синтия, нейният четиримесечен експеримент като секстелефонистка я запраща на пътешествие не само из странните съществуващи сексуални влечения, а и по-дълбоко в идеята за секса сам по себе си като стигма. С течение на времето, според нея, ако културата ни продължава да няма проблем да реализират тези фантазии чрез лични и виртуални средства, изследването на всичките сложности около секса ще стане относително масово. Защото сексът все още продава - и това е факт, без значение какво се случва по телефонните линии.

Oще: задоволяване  онлайн секс  перверзии  секс  секстелефон  телефон 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.