Стенограма от учредяването на Честна Българска Партия | webcafe.bg
Webcafe

Манифест на Честна Българска Партия

Пътник
04.07.2014, 17:57 (обновена 06.07.2014, 08:17)
независимост

Снимка: © В.Е.

В петък няма да се работи - грехота е

Здравейте,

Добре дошли на първата и Учредителна конференция на Честна българска партия. Ние ще се опитаме да ви изясним кои сме, що сме и какви ги мислим.

Като за начало - всичките сме долни и с наднормено тегло (но не винаги) цигани, евреи, гейове, турци и всякакви родоизменници, просто защото решихме да не даваме място за съмнения на българския народ какво сме, що сме. Един няма сред нас със завършено „ви'шу", защото ги видяхме тия с докторатите от чужбина докъде я докараха - и решихме да си купим дипломки за по 1000, 2000 лева.

Поне сме честни и откровени с нашия избирател

Нашите цели са ясни - скоростно забогатяване на българския народ или поне тая негова част, която представляваме, демек - ние. Имаме и алтернативна програма, която предполага 40-годишно обикаляне пеша на пустиня на Арабския полуостров за здраве, ама то нали и без това натам вървели нещата, според бай Волен.

Ние мислим да продадем България за жълти стотинки или поне да се опитаме, защото Костов не успя. Мислим и как да пренесем ХААРП тук, за да започнем световната доминация. Искаме България на поне 3 континента.

Абе... не сме много сигурни какво искаме

За „Южен поток" имаме добро мнение. Щом цяла Европа пикае в Дунава, защо да не можем да им разреждаме газта за парното, а? Може и да не го одобрим, защото братушките искат да го водят съветска територия.

Позицията ни спрямо Русия е следната: ако искате да постигнете нещо с нас, не ми пращайте някакви плешиви полковници от Червената армия, ами пратете една вълна руси и дългокраки, та да може след едно поколение да ни инвазирате както направихте и с кримляните.

Позицията ни спрямо САЩ не е много ясна, но всички обичаме Реймънд. Ако може да ни третирате като страна от третия свят и да спускате помощи в колети, като в оня филм на Спилбърг за атомната бомба, ще е много добре.

Принципно международната политика ни е слабост. И мисленето ни е слабост. Имаме си лозунг за изборите за Европейски парламент: "За прозрачни кражби". Имаме си и за парламентарните избори:"Да откраднем заедно!"

По повод здравеопазването - смятаме да въведем селскостопански задължителен труд по социалистически пример, на чист въздух....Защо? Решаваме и проблема с безработицата, и със застаряващото селско население, и с пренаселването на градовете.

Армията мислим да пратим да страхува македонците или да прави канал Бяло море-Дунав.

Въобще, пълни сме с идеи, но трудно ги формулираме, поради еврогейските си ценности и ниската изкупна цена на гроздето, казана на село и други подобни.

А-а- а-....! Последно. В петък няма да се работи - грехота е.

Oще: ирония  партии  политика  политици  сарказъм 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 03.07.2014, 17:59

1 Dobrinka Mancheva | 06.07.201416:41

ало Барека, ти ли си бе
   

оценка

+1 -0