Секс на Коледа | webcafe.bg
Webcafe

Секс по празниците

НаЖеЖеНо
25.12.2010, 18:55 (обновена 27.12.2010, 14:39)
момиче, сняг

Момиче от сняг

Стоя си аз, облегната на една ограда с олющена боя. Това е един от онези шибани зимни следобеди, които не можеш да опишеш със "студено" и се налага да използваш странни думи като "мразовито".

Може да ме стопли единствено най-добрата ми приятелка - Карелиа Слим Бяла, кльощава почти колкото мен. Огромни бели парцали сняг падат от небето върху раменете ми под черното палто. Не знам дали ще мога да запаля.

Ръката ми е облечена в черна изрязана ръкавица и бърза към джоба, докато все още има някаква остатъчна чувствителност в пръстите. Напипвам ръбовете на кутията.

Всяка Коледа се намира някой, който да ми подари запалка - и аз всяка година най-късно до месец съм я загубила. Често полагам особени старания за това, понеже като се опитам да я забравя някъде, малоумните ми приятели се връщат да ми я вземат. Ако не те - сервитьорките (явно добре им плащат, щом не ги блазнят запалки за по 60 лв.). Обичам наистина да нямам огънче, иначе като си поискам от някого, трябва да лъжа.

За щастие тази година се отървах отрано, с изключение на едно Zippo. Нещо ми подсказваше, че ще ми дотрябва, и се смилих да не го засиля от деветия етаж.

Докато топля черните си ноктенца в джоба, започвам да се оглеждам за жертва, от която да поискам огънче. Дали защото цялата съм в черно, или защото дебна съсредоточено като данъчен, хората благоразумно не задържат погледа си върху мен.

Един оплешивяващ чичко с младо момиче под ръка (носи чанти с покупки) ме поглежда два пъти. Пиклата явно е отскоро в занаята, защото си позволява да следи погледа му и да проявява детинска ревност от всичко и всяка. Нацупена е, което я прави още по-смешна. Чичкото ме поглежда за трети път, за което получава ядно дръпване по ръката от избраницата си. Значи, решено.

Бавно се отблъсквам от оградата и плавно се запътвам към злополучната двойка като мързелив лешояд. Тя го хваща още по-здраво за ръката и си представям как, ако беше котка, сега щеше да се наежи и да съска. Мислено се поздравявам за добрия избор, докато за ужас на малката бъркам и вадя кутията.

- Извинете, имате ли огънче?

- Не, не пуша! - изпреварва го тя и наивно се кефи на "великата" си хитрост.

- Чакай, аз май че имам... - казва чичката и щраква луксозна запалка под носа ми, точно като десетките, които изхвърлям. Карелиа се разлива по цялото ми тяло. Липсва само още нещо...

- Благодаря - усмихвам се и кимвам към малката. - Браво, че дъщеря ви не пуши.

Аааах! Сега вече нищо не липсва.

Двамата бързат напред и мога да позная, че се карат, макар и само по движенията им. Тези поне няма да правят секс днес. Нито утре, надявам се.

Виждате ли, ненавиждам секса по празниците и изобщо секса по даден повод. Изпадам в някакво странно състояние между безумен смях и безгранична ярост...

Допушвам мързеливо тънката си доза и се чудя дали да разходя премръзналите си крака или да остана тук с риск да се превърна в замразен полуфабрикат. Поглеждам си часовника - навън съм от 40 минути, остават още 20. Няма как, ще трябва да се поразтъпча и да оставя стратегическото място  на оградата с отличната видимост и човекопоток.

Вливам се в човекопотока и се нося по течението без конкретен замисъл. Не се случва нищо особено, с изключение на един развален от мен бой със снежни топки. Някакви пишлеменца се замеряха и една топка профуча покрай ухото ми, удряйки точно лошото ми настроение. Обикновено не се занимавам с деца, но след 40 минути на студа талантът ми да бъда зла се разгръща в цялата си прелест. Така че сополанковците научиха някои нови думички от мен.

Реших, че е добра идея да си взема дозата, преди да съм научила още някой на нещо. Извадих със зъби една цигара от кутията (защо да ми мръзнат и двете ръце) и спрях първия срещнат:

- Извинете, имате ли огънче?

- Да... - подава запалка.

- Благодаря - паля и връщам.

- Няма нужда, подарявам ти я - усмихва се той и отминава.

По Коледа наистина стават чудеса, а?

Въпреки че много обичам перманентно лошото си настроение, ми става забавно. Значи все още има хора, които се раздават и мислят за другите добронамерено, без задни мисли. Ха.

- Извинявай - оня се връща, - ама съм си забравил цигарите...

Сега вече ми става наистина забавно. Подавам му кутията да си вземе, а той явно се чувства длъжен да се оправдае, за да не си помисля, че муфти цигари от всеки срещнат:

- Аз щото много набързо излязох, на съквартиранта гаджето му решила да го изненада за Коледа... Мерси много.

Усмихвам се съчувствено и тръгвам към нас. Единият час вече е изтекъл, но за всеки случай пиша смс на съквартирантката ми - дали иска нещо от магазина (да се чете: прибирам се, обличайте се!). Тя ми връща някакъв смс, който независимо от съдържанието си се чете по един начин: свършихме, облечени сме, дори сме си включили телефоните.

Прибирам се след 1 час на студа и с опасност от ампутация на пръсти поради измръзване.

Сега разбирате ли защо мразя секса по Коледа?

Oще: запалка  коледа  секс 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 21.12.2010, 21:36

32 BlkSwn | 02.01.201119:35

6-ица и от мен Удивителна Пляскане
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.05.2010, 20:44

31 Naivnik | 02.01.201109:19

Към "утвърдилия" се във Варна:
Столичанин е този, който когато седи пред компютъра и му кажат "кликни" не кляка.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.11.2010, 05:19

30 KypBaPe | 02.01.201102:58

Rowan | 27.12.2010 16:13

Как самодоволно се изцепи само. Е аз като по акт за раждане съм столичанин, но завърших, работя и живея във Варна, тук за аристократ нещо ли трябва да се считам?

Трябва да се считаш за абсолютен провал. Толко ли не успя да си намериш няква работа в София, че избега на село? Че и се хвалиш. Някои хора просто нямат връзка с реалността.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.12.2010, 11:53

29 Ramaqna17 | 30.12.201007:37

ЗАБАВНО!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.12.2010, 11:20

28 Пу Свежест | 29.12.201011:24

Чудесно, царичке .... нажежено ми стана ;)
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

27 Оня Дето Го Трият | 28.12.201020:45

Ако позволите да се намеся....

@ Rowan
Това да си живял половината от младостта си по хралупи в Ст.град или някъде на квартира не те прави самостоятелен, а по-скоро мизерник! Така че не го натяквай във всеки коментар. Логично е ако си роден и живееш в София да си живееш вкъщи до една определена възраст и не разбирам повод за хвалба ли е това, че са ти отпуснали стая (студена, воняща, тясна и с хлебарки), та да се гордееш чак с това.....не си я заслужил или закупил - отпуснали са ти я....
Същата мизерия и по квартири ако си бил - така де, самостоятелност му викат за благозвучие пришълците..... макар че не минава за самостоятелност това мама да праща буркани и пари всяка седница, но д ане задълбаваме... Намига
Колкото за купоните в Ст. град, Теа ти го каза - взели сме си и ние емоциите и каквото трябва още от там, но без мизерията ;) ..... сега вече си живем без наште, бъди спокоен ....

Лирично отклонение.... да се върнем към секса все пак - Коледа е, както казва авторката... Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

26 Thea Atanasova | 28.12.201017:07

Говорех за самочувствието като цяло, но гледам, че ако зависи от теб "не трябва да има такова". Е както виждаш тук-там го има все още, дори и в овчата ни държава. Друг е въпроса, че това не ти се харесва. А и не мисля да давам информация за това къде и с кого живея.
Колкото до студентските купони - ходила съм на няколко и съм се нагледала само на свинщини, придружени с яко оливане от типа "да падат дрехи и задръжки". Не мерси, предпочитам да остана с дрехи и задръжки Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 17:28

25 Rowan | 28.12.201016:36

@ (24) Thea Atanasova | 28.12.2010 16:01

Само не разбрах за чие самочувствие става въпрос. Ако е за моето - да, имал съм куража да дойда в друг град, да се реализирам и остана в него без връзки, контакти и т.н. От нулата.

За твоето, хмм, как да кажа, то май се дължи на родителите ти. Столичанка си, защото те са столичани. Тук място за самочувствие няма. И въобще, темата за "столичаните" ми е много смешна. Кой е по-столичанин: един 35+ годишен, който живее при родителите си в "Люлин" и работи нещо си последна дупка на кавала, или един мой приятел например, роден в Стара Загора, също 35+, живее в собствено жилище в София, и е шеф на клон на банка? Ето и при мен, не съм роден във Варна, но бачкам шеф на доста наследствени варненци и варненки. И нека някой от тях да има късмета, да ми каже, че не съм варненец. Как ще се позабавлявам само бой

ПП: А за емоциите на студентския живот - много си изпуснала.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

24 Thea Atanasova | 28.12.201016:01

Защо пък не Ролан? Няма нищо лошо да имаш самочувствие Усмивка Не случайно само в БГ можеш да чуеш дебилната фраза: Самочувствие без покритие.
За мен да имаш самочувствие, значи че осъзнаваш плюсовете си.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.07.2010, 08:18

23 vasil111 | 28.12.201011:01

Хубаво е, ама кво общо има коледата тука.... и некакви празници.
   

оценка

+0 -0