Жените предлагат само секс | webcafe.bg
Webcafe

Жените предлагат само секс

Миро Апостолов
12.09.2011, 10:23 (обновена 13.09.2011, 09:45)
крака, миски, мис

Снимка: © Getty Images

Изобщо, ти си напълно заменяема и временна, защото нямаш самоличност

Преситен съм от мацките. Вече съм бил с над 200. Не си правя точна статистика, но са горе-долу толкова. Бил съм с всякакви, абсолютно с всеки възможен женски типаж. То е като с екскурзиите. В началото всичко ти изглежда привлекателно, всяка дестинация е примамлива и обещава невероятни преживявания.

Но изведнъж в главата ти светва червена светлина. Нещо се е променило. Изчерпало се е. Някъде в пътуването. И поредният плаж ти изглежда прекалено познат. Стаите, баровете, палмите, коктейлите, нощите, сексът. Всичко ти изглежда изпробвано. И някъде на петия ден ти писва, чак ти се драйфа.

Вече си напълно преситен, преекспониран си някак вътре в тоя кръг. Все едно с години да гледаш все една и съща реклама Е, колкото и да е хубава, ще ти писне.

Нещо такова стана и с жените. Почнах да разбирам, че това, което ми предлагат, има граници. Точно както от четири или петзвездните хотели можеш да получиш определен списък с услуги и нищо повече.

Не само си имат горна граница мацките, ами и толкова си приличат, че заприличват на четири-пет звездна конфекция. Дълго не го вярвах, но накрая спрях да се лъжа.

Мацките, говоря за всякакви, не за определен тип, макар че са предимно от България, предлагат секс и нищо повече. Ако има повече, то е някоя глупава женска претенция, и точно тя в един момент напълно те отказва от пътуването. Но, както се казва, надеждата умира последна. Защото преди това убива собственика си.

Всеки път се надявам новото момиче в живота ми, без значение на каква възраст е, да ми даде нещо повече от хубав секс.

Смятам, че съм различен от повечето мъже. Защото не търся само секс. Наистина! Ама жените няма какво друго да ми предложат. Тия, с които съм бил, де. За другите не знам. Сред тях се надявам да намеря изключението. Поне едно... В най-успешните ми връзки винаги имаше тръпка, страст, желание. Имаше я магията. Никога не съм подхождал предубедено.

Аз харесвам жените и по принцип им вярвам. В главата ми има един положителен образ, нещо като идеал, като фантазирана картинка, и там, в главата ми, има една не че е идеална, ами просто нормална жена. Не правеща номера и т.н.

Освен това не съм лицемерен или прикрит. Каквото чувствам, го казвам директно. И винаги очаквам същото. Но с мацките не се получава. Като че имат някакъв механизъм в главите им, който ги кара да играят роли, да се изживяват като други, да се надцакват една друга, да правят номера и да съсипват всичко.

Това винаги се повтаря. Вече съм станал такъв експерт, че само като видя някоя, и знам какво й е в ума. Всяка си мисли, че точно с тия посредствени номера ще ме впечатли, че ще хлътна повече, ще я гоня, ще й звъня, ще й пращам SMS-и цялата нощ, ще лудна от любов. Жалка картинка! И това го правят и жени с добро образование, с хубави професии, изобщо, мацки със стил! И те обаче са същите. Понякога даже повече от откровено посредствените.

Ето защо съм преситен. Женските номера ме направиха такъв. И направо ставам груб, когато поредната манипулаторка ми се изправи на пътя. Не в смисъл, че ги бия или нещо такова. Досега не съм посягал на мацка. Не знам как трябва да ме изнерви някоя, че да стигна дотам.

Но ставам груб по друг начин. Казвам й: Хей, бейби, искам да съм в теб! Друго не искам! Ти друго така и така не даваш! Предлагането ти е слабо. Тъй че, нека да го знаем предварително - спести си номерата!

Като си само секс, бейби, бъди само секс! Не ми се прави на интересна, защото ти просто не си интересна! Ама хич! А после чао! Изтривам те от Skype. Там сте стотици...

Имам ризи за всеки сезон, за всеки повод, бейби, според настроението ми, според мястото, където мисля да отида, според цвета на мебелите в клуба, според модела на колата ми и стените в пиано бара, според каквито и да си представиш там прищявки.

Изобщо, ти си напълно заменяема и временна, защото нямаш самоличност. Така де, кой е чувал за риза със самоличност? Просто си плат, кройка, предназначение и лека тръпка.

Просто си поредната скучна дестинация.

Преситен съм от цялото това скапано шоу. От фалша, от липсата на зрялост. От инфантилни момиченца с бръчки или без.

Животът не е някаква механична бягаща пътека, нали? Може да няма кой знае какъв дълбок смисъл, но пък едва ли е и чак таолкова глупав. Като неслучващ се. Като чужд.

Тая игра на мацките много прилича на нелогичен сън. Една яка клопка. Да, ама не! Те са плитки, аз пък съм лош. Те ме изнервят, аз ги дразня. Те упорстват, аз още повече.

Война си е, да! Мацките срещу мене. Цял арсенал от глупости срещу търпението ми.

Oще: лицемер  мацки  роли  секс 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 20.04.2015, 12:19

321 Desislava Petkova.1031768587 | 20.04.201512:28

Автора, честно казано ми стана много жал за теб, щом прочетох тази изповед.Жените не предлагат само за секс, ти си търсил само секс толкова много време, че в момента си тотално изчерпан и амортизиран.Ако не беше навъртял 200 бройки, с които толкова много се гордееш, сега нямаше да е така.Ако си беше направил труда да опознаеш всяка жена, преди да спиш с нея, щеше да разбереш колко различен е всеки човек и, че не сексът, а емоцията, страстта са тези,които те изпълват с живот и енергия.Другото е просто едно механично чукане, които повече взема отколкото дава.
Имай предвид,че всеки партньор който животът ти праща е огледало към теб самия.Помисли малко защо виждаш в жените точно тези качества.Проблемът идва първо винаги от самите нас и там трябва да търсим ключът към разрешаването му.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.01.2012, 17:15

320 Dana Stanimirova | 30.01.201217:16

Достъпно, леко, на езика на улицата, но казвайки истината за съвременния начин на живот!!!!!!!!Браво още един път,напомня ми Сергей Минаев!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.09.2011, 11:47

319 Miro Apostolov | 26.01.201215:46

https://www.facebook.com/pages/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81/210025282418331
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.09.2011, 11:47

318 Miro Apostolov | 26.01.201215:39

Bistra, Красиана, Женина, Iva, Alice, Елисавета, Анета, Dilyana, Rose Mary, Tatyana, Мануела, Hristina, Дарина, Kathy, Анна, Диана... И особено Radina, чийто изключителен характер ме трогваше неведнъж...

Както и ти бейби, която пропускам, за да не изреждам страници с имена..., прочела ме и харесала ме или искала да ме питаш разни неща, на които така и не успях да ти отговоря тук или във фейса, реших да го направя чрез книга. Много страници в нея бяха вдъхновени именно от вашите коментари и писма, момичета.

И накрая се получи... Бруталните истини на един сваляч с над 200 бройки за секса, жените и връзките са в книгата ми "Жените (не) предлагат само секс", която след няколко месеца ще е в книжарниците. Автор е моят добър френд Алекс Павлоff.
През тези пет месеца получих хиляди писма във Фейсбук, предложения за приятелства ... И вярвам, че историите, които съм споделил, ще бъдат възприети от вас като послание за търсене на любовта. Признавам, че пътуването с тая книга беше едно от най-вълнуващите ми преживявания.

Хей, бейби, аз пак искам да съм в теб, но като приятел Намига
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.10.2011, 20:00

317 Nqkakva | 25.01.201220:44

Миро Апостолов ДА! китарист Ща схрускам
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.11.2011, 16:30

316 Michelle | 24.01.201223:03

45 ДА!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 21.11.2011, 16:30

315 Michelle | 24.01.201221:58

Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 16.01.2012, 20:01

314 coolboss | 22.01.201222:13

Лилит от това,което си написала се вижда,че изобщо не разбираш секса!Звучи толкова неестествено!Мъжете искат само секс от жени,които умеят това поне!
Статията е като въздишка,поредната жена го е предизвикала,която иска иска иска без да струва поне малко!
Относно жените, начина, по който те ме карат да се чувствам, мразя това, че постояно мрънкат, не искам да се занимавам вече с тях, чувствам се емоционално празен, изпитвам само апатия и съжаление към тези долни същества. Не искам да съм емоционално обвързан с тях, за мен те са вече само и единствено сексуален обект. Не искам да ги уважавам, писна ми! Писна ми да правя отново и отново крачката аз, да бъда въвличан в игри, да бъде потъпквано сърцето ми, чувствата ми, гордоста ми. Винаги съм бил прям с тях, и ако харесам някой, отивам и му го казвам, но те никога не са уважили това, винаги са лъгали и вече ми писна, мразя ги със страст. ......
Всеки ден ставам с идеята да бъда по-добър човек, да се опитвам да се стана такъв, да правя добро, защото вярвам, че като правиш добро, добро ще идва и към теб. Е! Къде е моето добро, писна ми само аз да давам, а нищо да не получавам, няма никаква справедливост, НИКАКВА! Чувствам се адски използван и толкова самотен и необичан. И аз съм човек, и аз заслужавам някой да ме обича, и аз заслужавам някой да ме докосва! Чувствам се толкова празен...
Никоя до сега не ми е дала шанс да опознае какъв съм, никоя не се е стремяла, а като ги гледам ква измет са, и се чудя...защо...защото предлагат само секс!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.01.2012, 21:19

313 Лилит | 11.01.201222:15

Аз съм преситена от пичовете като тебе пък Плези се
Едва ли имам твоите бройки, но и моите не са малко. Плези се

Казваш, че жените предлагат само секс, и над 600 човека са те харесали? И коментарите са много! Виж, аз обожавам секса. Влюбена съм в секса. Но в мъж досега не съм се влюбвала. Сигурно защото на света няма мъж, който да умее да усеща секса така, както аз. Вие сте просто едни елементарни роботи, които си представят само цици, крака и пухкави катерички. Нали? Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 15.09.2011, 21:38

312 Stanislav Ganev | 30.12.201117:59

Най-доброто,което съм чел по темата ДА! поклон
   

оценка

+0 -0