Изводи от последното преброяване на българите със знак плюс | webcafe.bg
Webcafe

Честита баня, скъпи съграждани!

ХУРКата
25.07.2011, 12:42 (обновена 25.07.2011, 16:38)
българи

Снимка: © БГНЕС

Все повече бани, все повече тоалетни, все повече граждани - позитивни изводи от преброяването в България

Преброихме се 7 364 570 калпака! Времето за гордост настъпи!

Има такава държава феномен! Малка като длан, събрала многокултурно разнообразие и жители говорещи майчини езици като: български, турски, ромски, арменски, еврейски, влашки, руски, татарски, арабски, гръцки, македонски, румънски, украински.

На територията на тази "страна като една човешка длан", щастливо преброените й жители имат стремглаво увеличение в най-важните културно-интелектуални показатели.

Цели 74.1 % са се сдобили със заветната придобивка да имат собствена тоалетна! Най-после Черни няма да има повод да представя тази страна като тоалетна, с цел пребиващите в нея да се светнат, че не се ходи по нужда около къщата и в градските градинки. Само за Оаканато с камарите боклуци, превърнали се в артефакти, не знаем какви идеи биха му хрумнали?

Прирастът на къпещите се в собствена баня за последните 10 години е внушителен. Какъв невероятен растеж - 82.1% вече не се радват на поздрава:"Честита баня", предизвиквал някога раздумки и интимно споделяне кой с кого и къде се е къпал и кой теляк му е извадил кирта на бял свят!

Друг културно-интелектуален растеж е придобивката на завидно големи сини екрани с над 999 програми на 999 езика. 97.7% жители се образоват, обикалят света, учат чужди езици, ограмотяват се сексуално, музикално и рекламно от собствените си телевизори.

Всеки втори има компютър - или 54.1% от населението. "Правец 8" даде началото на компютъризацията, а и наследството на Джон Атанасов си казва думата!

За 10 години двойно са се увеличили ергените и момите, ергенуващи или безбрачно съществуващи в двойки, тройки и т.н. Тази тенденция е ниша за попълване на републиканския бюджет! Въвеждането отново на "ергенски данък" би напълнило хазната!

Увеличил се е броят на неграмотните и нежелаещите да учат, както и на тези, които никога не са посещавали училище - цели 81 000. Постижение, което ще даде резултат в пастирството, няма да ходят висшисти да пасат овце.

Водеща роля за добрите оценки и акредитация на университетите имат жените! Те пълнят сградите им. 791 800 крехки, нежни и не дотам създания са с висше образование - пред мъжете, които са едва 556 900. И после защо жените им въртят номера? Ами по-образовани са...

Увеличил се е двойно процентът на презрелите жители за сметка на още зелените 15-годишни. В тази прогресия е и напливът за поцедури "ин витро". Забременяването за жените не е лесна работа. С няколко висши образования, с няколко местоработи и с гонене на кариера, мъкнене на пазарски торби, вдигане на тежести и игра на футбол на големи врати.

Женският пол, който превъзхожда мъжкия с 179 428 броя, се очаква да има непорочно зачатие, просто защото не им остава време за практикуване на "кама сутра" на живо.

Внушително се е увеличил броят на лимузините, джиповете, яхтите, частните вертолети и самолети, моторите с над 1100 кубика, за сметка намалението на москвичите.

Увеличил се е и броят на градското население. Особено в два, три града, пръскащи се по шевовете от граждани в повече. Това си е революционно постижение. Вече тази държава не е от аграрно селски тип, а съвременна европейска градска страна. Масово хората няма да се обиждат с крилатата фраза "Прост като селянин", заменят я с "Прост като гражданин", къде по - европейско и аристократично звучи.

Вече няма бариери, железни стени и черни печати върху челата на пожелалите да видят свят. Отворени са хоризонтите пред гражданите - и селяните, и 564 331 българи са я напуснали. Някои твърдят, че ще се върнат. Ще видим в следващото преброяване.
Преброихте ли се?

Oще: баня  българи  жени  мъже  преброяване  статистика  тоалетна 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

2 Mile Manolov | 26.07.201111:02

щепселата е дръпната бре кало.. последния дърпа казанчето и гаси ламбата ^^
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 03.12.2010, 14:54

1 Калоянчо | 26.07.201100:33

Няма коментари, понеже коментиращите вече са емигрирали.

(Последният да дръпне щепсъла на компютъра)
   

оценка

+0 -0