Кои изневери не се броят | webcafe.bg
Webcafe

Как Пецата си брои изневерите

Нел
27.08.2010, 16:55 (обновена 28.08.2010, 11:39)
мъж, плаж, гларус

Аз мъж ли съм или лукова глава...

Командировката на Съни бийч се изниза много по-бързо отколкото Пецата бе предполагал. Кой идиот измисли тази скучна петдневна бизнес-среща на морския бряг, по време на сезона? 

В последния ден Пецата седеше умислен под клоните на огромна финикова палма, в любимото си кафене. Време беше да се връща вкъщи. "Ма как да съ върни!" Съвестта го гризеше, като молец вълнена риза през юли - бавно и тайно.Той извади умислен ноутбукчето, отвори една екселска таблица и започна да изчислява баланса между прегрешенията и съвестта си за изминалата седмица, така както сам си знаеше.. 

Най-отгоре на монитора изписа с големи червени букви:
Кои изневери не се броят ?

Пецата кликна умислено на графата Баланс, в колонката с активите, и там мълчаливо и обвинително изникна числото 1:

1. Първо! Изневяра номер 1 - естествено никаква изневяра не е. Туй със секретарката дето са случи на задната седалка на Джиба още на отиване - не е, и няма как да съ брои. Въобще няма да турям секретарката тука в списъка. Туй е част от длъжностната й характеристика. Кът правенето на кафе.

Пък после уназ, русата мацка, от фирмата на англичаните. Кът съ напи и ми се фърли на врата още у петъка - там в Англия така правели. Пък на другия ден мъ гледа и даже не мъ пузнава. Хич нема да я бруя. Тва си беше бонус към сделката! А бонусите требе активи да са.

2. Я сега да видим номер 2. Чудя съ дали с руса мацка съ брои или не съ брои? Русата администраторка, дет мъ прати да гоня Михаля с "дизайнерската дрога" в три след полунощ, хич няма да броя.

Освен това, тя се включи, не кът са плащаше, а кът са пиеше... Ей, на! Една руса мацка - един актив, с предишните две сумарно - три, кът тройка.

3. Мда-а! Тройка!.. Дали съ бруи тройката или ни съ бруи? По принцип кът са друсам, алкохолът не мъ лови. Ама кът пия повечко, не ми става. Ни знам... В тройката винаги има пропуски. Или аз тях, или те мене. Хич не помня вече.. А докторът все съ майтапи: По-тежко от чаша да не вдигаш и на по-високо от жена да съ не качваш.

Чи как тогава три ми съ видяха, кът бях май само с доктора? Ей, ама и Пецата ней будала. Та кой доктор с болни пациенти са занимава? Не му е туй работътъ на доктора. 
Всичко е само в ГЛА-ВА-ТА! 
Тройката ша я вадя. Пасив.... Пасив я-я-я! Голямо изваждане падна за тия пет деня... Седнали едни такива непознатички на бара... Наведе се напреде - очите ти там да останат. Наведе се назаде - кът омагьосан и ти с него. А уж непознату, пък колко шот-ови гаврътна...

4. Пък то, с непознати не съ брои. Администраторката непозната, хотелът непознат, докторката, онези мацки, дето пяхме караоке преди това в клуба на плажа и тях не познавам. Че как ши съ запознаеш с толкова много хора за пет дни? А и туй чудо "Сангрията" не е повод за запознанство? Така викат испанците... Нощ, луна, звезди, русалки, русалки, русалки.... и всички еднакви. 

Пецата се размечта и надигна на екс изпотената чаша, пълна с ледена водка. Студ на кристали! Той изписа цифрата 5 и записа смело: 

5. След пет големи - не съ брои! След бутилка - още по-малко. Твърдият алкохол може само да смекчи положението и да те орезили по най-недостоен начин. Мисията, след таквоз количество алкохол - невъзможна. Студ, страст, дини-мини...Ей, келнер! Сипи още едно! 

6. У Джиба също нема да го броиме! Онези девойки дето напират да ми се возят у Джиба само заради кожения салон и мини-бара - кво да ги броя. Не че ми е много мини. Голям Джиб - мини-бар. Налокаха се като мастии. После иди ги гони да ти свирят на окарината. Ша земат да ти оповръщат и кожения салон, и скоростния лост и сичкуту.

Ама кът споменах за БМВ-ету онези двети стопаджийки, с голеееемите усти - обезтелно махам и тях. Че кво е туй? Загубили си гащичките по пътя. И тъй си ходят - дибидюс. Сега тва модерно било. Топлес му викат. Ма иди на всяка гащичките да дириш. Не стига тва, ами и 5 евро искат. Че те бащи нямат ли си? Ай да му се не види. Кифли с кифли...

8. Кът казах кифла, мойта вкъщи - и тя кифла. Парцали, шалтета, джиджи- биджи. Дай й ракийка да пие и гюбеци по чалгаджийниците да върти. Ъхъ-ъ-ъ! С нея пък изневярата хич, ама хич ни съ брои.

Чи аз мъж ли съм или лукова глава?

Oще: жени  изневери  море  пецата  плаж  русата 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 24.08.2010, 14:55

2 Nelly Gospodinova | 28.08.201023:15

Е... всичко е в главата всъщност... Но според мен илюзия и реалност се преплитат...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.04.2010, 20:11

1 Данъкоплатец | 28.08.201023:04

Тоя ако и на 1/3 от това дето го пише в таблицата с изневерите е свършил ,ще да е голяма работа.Доста мераци май има за 5 дни Палав
   

оценка

+0 -0