Любов и война | webcafe.bg
Webcafe

Любов и война

Кристина Христова
06.04.2011, 10:59 (обновена 06.04.2011, 14:23)
еротика

Целта оправдава средствата... или пък не?

Скоро ще навърша 22 години. Ще празнувам рождения си ден. Ще го празнувам, но не като печално известната Доби с нейната панелна дядова ръкавичка.

Още като ученичка имах огромното желание да уча в чужбина. Полагах усилия, а и ми беше приятно да уча, да разширявам кръгозора си, четях и допълнителна литература.

Завърших училище с отличен. Кандидатствах по няколко програми за студенти в чужбина, резултат никакъв. Уредиха се тези, с връзките, дето казват хората - с чичо владика. Познавам някои от тях - задача с едно неизвестно не могат да решат...

Примирих се, приеха ме в университет в София. Няма да го назовавам, безсмислено е да му правя лоша реклама, а и подизирам, че нивото на обучение на останалите е идентично.

Ужасно е. Ужасно е, когато ден след ден откриваш, че това, което ти се преподава, е безнадеждно безполезно, морално остаряло и практически неприложимо. Написал професорът книга преди някоя и друга година и ако не си купиш неговия учебник/наръчник, тънко ти се намеква да не си правиш труда дори да се явяваш на изпит.

Отделно, с цялото ми уважение към тези хора, които някога с пълно право са били наричани учители, будители и т. н., някакси не смятам за нормално след навършване на определена възраст да преподават.

Опитвам се да подходя с разбиране, но, хора, това е моят живот! Моето време губите, г-да професори с почти тотално изгубена представа за реалността, да не говорим за онези от вас с прогресиращи форми на склероза...

Доцентите и те - вземете лекции от някого, завършил скоро, ми те си сричат абсолютно същото. Едно магаре да вкараш и то ще излезе с диплома. Такава, ненужна, всъщност магарето може и да я опасе...

Това е. И това е причината за последващите ми действия. Отчаяно исках да уча в чужбина. Баща ми е с пенсия по болест, майка ми е със заплата на държавен служител от 650 лева.

И тогава ми казаха за сайта. От онези с web камерите. Тип порно, виртуален секс. Отне ми време да се реша, но в крайна сметка го направих.

Купих си 2 перуки и с тежък грим, тип фатална жена, и се превъплътих във виртуалната съблазнителка, правеща виртуален секс за едно евро на минута. Доходно, а клиентите са от цял свят. Българи не засичам - и по-добре.

А и едва ли някой ще ме познае (в реалния живот не слагам грим, млада съм все още, а и с тези перуки). Пък дори да ме познаят, човек не съм убила, нали така.

Напуснах университета, правя го вече от година и половина и дори съм се усъвършенствала с различни придобивки от секс шоповете. А в банковата си сметка имам спестени 17 000 евро. Осигурих си следването в чужбина, вече съм набелязала университет.

Разказвам всичко това, защото биха ми били интересни мненията на хората. Нали често повтаряме различни максими от сорта "Целта оправдава средствата", "Има ли желание, начин се намира" и прочие.

Още нещо, което споменах в началото. Ще празнувам рождения си ден в някой голям и луксозен ресторант, в който ще мога да събера всичките си приятели, а те не са малко.

Ще празнувам своята сбъдната мечта: есента ще посрещна в Германия.

И нека да завърша с още една известна крилата фраза: "В любовта и войната всичко е позволено". Моето беше и любов, и война!

Oще: виртуален секс  война  избор  любов  образование  право на избор  университети 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

55 fALLEN | 18.04.201112:57

стефчоооо, напнал си се здраво - виждам. ама по-полеко я карай, че сега само се насра, а утре може и некой и друг хемероид да загрози гледката, та нема да успееш да го вириш ефективно. недей така, мисли за бъдещето! Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.12.2010, 18:49

54 conscience | 13.04.201113:03

Жалкото е, че професионалният опит ще е много по-полезен от така бленуваното образование в чужбина. Разликате между българските и немските университети е само във фасадата, както и разликата между момичето и порно звездата е само в перуката.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.04.2011, 13:03

53 WinterSun | 11.04.201114:00

Какво да правиш, така става със способните хора… Губи, губи, накрая идва един миг, след който не желае вече да бъде никога губеща. Исус ли разпъна на кръста момичето? Милиони се занимават с безполезни професии само за да си осигуряват доходи за покупките, без никаква полза за обществото, никаква. Толкова хора са способни да направят милион по-отвратителни неща. Момичето най-чистосърдечно си казва и много правилни неща е казало.
Да, целта оправдава средствата! Винаги!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

52 Thea Atanasova | 07.04.201120:45

Христо ти какви коментари очакваше - Евала, Супер си маце, Само така, Разтваряй краката и напред и нагоре и всички жени си мечтаеме да сме на твое място. Ама чакай то май не е много трудно да сме на нейно място.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.03.2011, 19:29

51 Архангел | 07.04.201119:24

Абе вие сериозно ли повярвахтре на тази история? Много щастлив Много щастлив Много щастлив Много щастлив
таткото инвалид-колко удобно
Към авторката: следващия път напиши и че си сираче-предизвиква по-голям ефект сред читателите
Много щастлив Много щастлив Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.04.2010, 20:40

50 lina | 07.04.201118:56

Да...Да....Много са цените, които НИКОГА не трябва да бъдат плащани, и още повече са компромисите, които НИКОГА не трябва да бъдат правени, дори и да следва Апокалипсис! Но всеки решава сам за себе си.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.12.2010, 18:10

49 Hristo Petrov Mourtazov | 07.04.201117:55

Явно статията постига целта си! Мненията са от "Осанна" до "Разпни го"!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.04.2011, 12:32

48 Evgeni Traykov | 07.04.201114:46

Провокация или не, тази статийка сякаш е събрала в себе си всичко което презирам и от което ме е адски страх - тази хубавица може да ви е приятелка, жена, не дай си боже дъщеря. Оня пичага дето вика че баща й трябвало да се гордее с нея - ти, приятелю, за колкото и либерален да се имаш, колкото и приятно и самодоволно да се чувстваш от факта че така безкористно подкрепяш горката девойка, в крайна сметка си оставаш жалък глупак. Наистина ли смяташ, че баща й, с инвалидната си пенсия, така като си стои у тях и си мисли за тежкото си състояние и за това какъв човек е бил преди, в това толкова уязвимо за психиката състояние, а в другата стая дъщеря му си вре гумени чепове в шутката за пари, ще бъде горд с нея? Изумителен си. Или пък смяташ, че като иде у Германия, и изведнъж ще спре? Тръгне ли стомната да се гъта, няма спиране. Щом използва оная си работа за пари, за нея няма никакво значение гумен ли е или кожен. Сега прави 17 хилки, как си представяте че ще се задоволи с обикновена заплата после? Човек ВИНАГИ има избор, и има неща, които не би трябвало да се продават. Лошото е че сме слепи за наистина важното. И не говоря за шундата на тая пикла, авторката (истинска или измислена). Целта НЕ оправдава средствата.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.11.2010, 13:42

47 Mile Manolov | 07.04.201112:55

Абе ти да не си роднина на Груев футболистчето от близкото минало? ^^
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 06.04.2011, 20:42

46 Stefan Gruev | 07.04.201112:16

ха ха ;) ти обикновено така ли правиш е fALLEN ? чуда се дали от Марс си паднал или оная ти ралта е паднала fOREVER, щом си се писал така. Зат'ва ли се възмущаваш на начина, по който въпросната е препечелила пари.. щот нямаш пукнат лев или не моеш да го дигнеш?
Мен не ме интересува как момичето се е сдобила с шибаните пари. Важното е, че се е пристрашила да направи нещо такова, нещо от което аз лично се отвръщавам. Но явно това е бил единствения (а може би най-лесния) начин да постигне целта си.
Ако за теб само постъпка от такова естество е дръзка, по-добре направо скочи от покрива на някой блок, защото в живота ти тогава нищо полезно няма да направиш и ще си пълна нула ;)
...ха, само знаете да критикувате, а не се поглеждате отстрани. поне тя има смелост, за сметка на някои путки с патки.
Тук вече не говорим за тъпия морал или някаква си ценностна система. Моралът е мит. Огледайте се, всичко е порнография...
   

оценка

+0 -0