Отчаяните съпруги | webcafe.bg
Webcafe

Отчаяните съпруги

Таня Николова
24.08.2010, 11:53 (обновена 24.08.2010, 12:00)
никол шеридан, отчаяни съпруги

Отчаяна съпруга, ама виж как се е барнала

Здравейте, скъпи бивши, настоящи и бъдещи отчаяни съпруги!

Време е да спрете да се съжалявате и подценявате. Как очаквате вашите съпрузи да ви забелязват и харесват, след като вие самите дори забравяте за себе си?

Погледнете се в огледалото. Какво виждате? Една смела и силна жена, амбициозна и решителна, която като супергерой успява да се справи с хиляди задачи и задължения всеки ден. Вие сте жените на 21 век, които работят, грижат се за децата, справят се с всички домашни задължения, в кухнята се развихрят като Иван Звездев и накрая на деня посрещат съпруга си с усмивка и вкусно ухаеща вечеря. Та вие сте героини. Затова трябва да се гордеете със себе си!

Но имам една забележка към вас. Забравяте да се погрижите за един много важен човек. И този човек сте вие самите!

Сигурна съм, че както успявате да намерите време за вашия съпруг, децата, приятелките ви, така можете да отделите и половин час на ден за себе си. Какво ще ви коства да оставите децата при съседката, за да отскочите до фризъора, или да се събудите 15 минути по-рано, докато всички още спят и да направите сутрешната си гимнастика?

Докато гледате телевизия, отскочете до хладилника, но не за сладолед, а за две резенчета краставица, които да поставите върху изморените си клепачи. Вие знаете женските трикове и тайни. Използвайте ги! Бъдете уверени в себе си! Грижете се за себе си! И когато се погледнете в огледалото, ще видите  срещу себе си една красива, уверена и смела жена.

Обвиняваме мъжете, че не ни забелязват, че се впечатляват от празноглави, красиви жени. Нужно ли е да се стигне дотам, че мъжът ни да вижда вкъщи само една домакиня, готвачка и перачка... Къде е жената, за която се е омъжил? Жената, която не забравя да си сложи червило дори когато отива до магазина, жената, обличаща секси белъо, за да съблазни мъжа си...

Не можем да обвиняваме само силните си половинки в това, че търсят женски ласки, след като всяка вечер им обръщаме гръб в леглото. И после си задавеме въпроса „Защо си намери двайсетгодишна, симпатична блондинка?" Тя не може по нищо да се сравни с вас и това, което вие сте постигнали.

Вие, мили дами, държите най-силния коз в ръцете си - мъдростта и опитът, който сте придобили с годините. Имате предимството да знаете какво искате от живота и най-важното - знаете как да го постигнете. Така че, това трябва да ви прави още по-уверени в себе си и да знаете, че никоя двайсетгодишна блондинка не може да се грижи за дом, деца, съпруг и да гради кариера. 

Мисля, че не ви казах нищо, което самите вие да не знаете. Но го забравяте. Аз само ви го припомних.

Аз ви обичам - обичайте се и вие!

 

Подпис: Вашата приятелка - НЕотчаяната съпруга

Oще: жени  отчаяни съпруги  съпруги 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 26.08.2010, 09:01

1 Psiliev | 26.08.201009:07

"Мисля, че не ви казах нищо, което самите вие да не знаете. Но го забравяте. Аз само ви го припомних."
Дано да има и кой да го чуе Намига
   

оценка

+0 -0