СРС-скандалът роди нови вицове | webcafe.bg
Webcafe

СРС-скандалът роди нови вицове

Webcafe.bg
18.01.2011, 09:44 (обновена 18.01.2011, 15:20)
Министъъър Цвееетанов

Снимка: © Колаж: Светозар Стоянов

Ведомството на вътрешния министър Цветан Цветанов и самият той са най-честите герои в новите вицове за подслушване и СРС-та, които плъзнаха напоследък из народа

Скандалът с подслушванията на министри и държавни служители постепенно доби битов оттенък. В последните дни все по-често между гражданите онлайн и в реалността се разменят нови вицове, вдъхновени от практиката на МВР и политиците да се подслушват.

Стигна се дотам дори съпредседателят на Синята коалиция Иван Костов да цитира пред парламента крилатата нова фраза „Който СРС вади, от СРС умира", която ние за пръв път прочетохме като коментар на наш читател под материал за скандала дни по-рано...

Днес Webcafe ви предлага кратка подборка от най-интересните нови вицове по темата:

- МВР пуска нова услуга: „Слушай министър по твой избор".

- Съобщение на мобилен оператор: „За да проверите вашата сметка натиснете 1. За връзка с оператор натиснете 2. За връзка с Цветан Цветанов няма нужда да натискате нищо".

- "Бийп. Заради ограничения бюджет на МВР в момента вашият разговор не се записва. Моля, обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас"

- "Ало, МВР ли е?" - "Да, кажете."  - "Обаждам се да ми проверите СРС-то да кажете колко кила домати искаше да купя жена ми, че забравих."

- Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химни за органите. Пето цъкане - а отсреща в телевизора седи Цв.Цв. и размахва пръст - внимавай, нещо много бърже взе да прецъкваш!"

Ако се сещате за още НОВИ вицове по темата, споделете ги, ще ги добавим!

И накрая една златна класика за подслушаването и ДС от соц време:

- Двама непознати са настанени заедно в хотел и единият непрекъснато разказва политически вицове. Другият го предупредил, че може би ги подслушват, но оня не престанал. Тогава човекът се доближил до контакта на стената и подшушнал: "Две кафета за 214-а стая, моля." И не щеш ли - след малко на вратата се почукало и камериерката влязла с две кафета. Разказвачът на вицове пребледнял и тутакси си легнал. На сутринта другият се събудил, разказвача го нямало, а на масичката до леглото имало бележка: "Вас засега няма да ви арестуваме, защото на майор Петров много му хареса номерът с кафетата".

Oще: вицове  подслушване  скандал  срс 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 17.01.2011, 12:58

2 little boy | 21.01.201120:20

Батька хорошо разказываеш анегдоты, но пожалуйсто не седай буквы, потамучто вся Руссь это светое.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.08.2010, 08:58

1 Евгени Донев | 18.01.201110:39

Ето един от любимите ми класически соц.вицове: Много щастлив Много щастлив Много щастлив

Мужык звонит с уличного автомата в КГБ и говорит:
"Алло? Это КГБ?"
"Да КГБ"
"Плохо работаете! Очень плохо работаете!",
бросает трубку. выбегает в подъезд, переодевает куртку выходит ловит такси едет пару кварталов садится в трамвай, выхродит на станции метро едет в другой конец города заходит в телефонную будку снимает трубку, кидает двушку, звонит в КГБ и говорит:
"Плохо работаете"....
Сзади на плече ему кладут руку и говорят "Плохо, плохо....Как можем, так и работаем"
   

оценка

+0 -0