Как от жена станах мъж | webcafe.bg
Webcafe

Как от жена станах мъж

Бисера Виденова
07.05.2010, 15:19 (обновена 08.05.2010, 14:22)
жена, мъж

Какво пък толкова - да бъдеш мъж е по-прагматично

Превърнах се в мъж. Иначе съм жена и това не е случай на транссексуалност.

Съвсем жена - минавам за хубавка и весела. За някои - вятърничава. Това е добре при преговори, защото винаги ме подценяват и докато се смея, събирам информация. Умея да предразполагам всички да ми разказват тайните си. Такава е ролята ми в живота.

Съвсем жена - давам, приютявам, храня, готвя, гладя, помагам, обичам, плача; не винаги в тази последователност. А, да - мразех чистенето, но се научих и него да обичам. Два пъти годишно ходя на фризьор и тогава не се чувствам жена, а мъж, тъй като нямам никакво понятие с какво ми мажат главата.

Научих се всички и всичко да обичам. Не защото исках, а разбрах, че е ефективно. Като с даването на пари на заем. Ако искаш да се отървеш от някого, дай му пари на заем. Така беше и с чистенето. Докато се съпротивлявах, все чистех. Сега, когато го обичам, е далеч по-малко.

Същото е и с хората. Ако някой си тръгне, значи съм се научила да го обичам. Много хора си тръгнаха и много ситуации ме напуснаха завинаги. Като се обръщам назад, бая голямо сърце ще да имам. Дали ако обикна себе си достатъчно и аз ще си тръгна от мене си?

Съвсем жена - не съм загубила вкуса си да се харесвам. Грижа се редовно за маникюра, педикюра и обезкосмяването. Сещам се за нови дрехи, когато ме е срам да облека старите - това означава, че е минала критичната точка, излизала съм достатъчно и е недопустимо да въртя едни и същи парцали 2-3 години. Тогава се чувствам жена - в пробната. Започвам да пръхтя, че трябва да се преобличам и да мрънкам колко съм напълняла, а всъщност съм отслабнала. И не пропускам да напомня на продавач-консултанта, че нося поне два номера по-малки дрехи.

Същото е и когато седна за маникюр. Тогава имам време да обсъдя светските клюки и да науча толкова много неща - неподозирано количество знания. И това е едно приятно прекарано време.

Съвсем жена съм и когато мъжете, които ми правят неприлични предложения, ме успиват. Похотливостта възприемам като забавна, защото ако започна да се муся, губят интерес. Тогава именно се сещам, че имам гърди, дупе, крака, коса и др. белези на женска хубост. Най-веселата част обаче е, когато ми обещават удоволствие - непреживяно чудо. Знам ли, може пък някой наистина да ме изненада. Според тях, жената няма понятие от секс и удоволствие, и чака него - единственият, който да й принесе в жертва своя фалос, след което гузно да измънка: "Ууупс, сбърках олтара!" и да се спаси заедно с намалялото си вече по обем приношение. Разбрах, че мъжете предлагат само това, което е извън тях и непрестанно се опитват да го наместят някъде. Не може да им се отрече, че са щедри - все предлагат.

Иначе ям като мъж: гладна ли съм - черно ми е пред очите. След като се нахраня, ставам мила и комуникативна. Спя като мъж - особено, ако съм пила едно повече - дълбоко и непробудно, без угризения и тревоги. Просто лягам и заспивам като пън, понякога и хъркам. Заяждам се, когато някой е по-умен от мен или е по-успял. Изкарвам си го на първия човек, изпречил ми се пред погледа, без да има значение виновен ли е или не е.

Секс правя също като мъж - бързо и без увъртания. На кого са нужни тия глупости - или си лягаме, или не. Ако случайно остана в същото легло, се обръщам и заспивам или най-добре ставам и отивам в собственото си легло. Много мразя някой да ми се лигави.

Как стигнах до тук ли? Ами израснах в мъжка махала, след това все в мъжки компании, имах предимно мъже за приятели, а после мъж и син. И започнах да мисля като тях. А действията следват естествено.

Имам завидни познания по Еврофутбол, Шампионска лига и тото 1. От всички напитки предпочитам бирата. Фамилиарнича с ченгета и всякакъв персонал зад гише. Пия ракия с майсторите и слушам с интерес истории за неплатени сметки от звезди и величия, на които са работили ама точно преди да дойдат на моя обект.

Псувам непрекъснато, но наум - все пак не е прилично. Чувам само себе си и винаги взимам думата на "слабо време". Прекланям се пред авторитетни фигури, а всеки по-нисшестоящ от мен мога да пратя за цигари и бира. Ходя на концерти, за да задоволя все пак някаква вътрешна потребност, но казвам, че е заради приятелка. Гледам тъпи комедии и екшъни, които забравям и пак ги гледам, защото от драми и сълзи ми е писнало. Какво мога да направя. Като им се реве, нека реват.

Когато е необходимо обаче, имам добри познания в редица области и мога да блесна с остроумие и чар. Я за да впечатля някого, я за да си вдигна цената на поръчката. Всичко ми е ясно и най-вече мотивите на жените и ходовете на политиците. Не обичам да плащам сметките за апартамента и често пропускам и последния срок. Престанах да се бутам да върша някаква работа - будали винаги се намират. Обичам да плащам сметките в кръчмата, защото съм готина. И все забравям да взема подаръци... ееех, нищо. Ще купя една бутилка. Хайде наздраве!

Вярно е, малко съм раздвоена понякога, но се свиква. А и е по-лесно да предложа това, което е извън мен. Живея, забавлявам се и обещавам - щедро. А когато нещо не ми харесва, обвинявам и бягам. Научих се да изчезвам бързо.

Аре, че много се задържах тук!

Oще: бисера виденова  жени  мъже 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 05.08.2010, 04:02

1 raimond | 29.08.201016:41

Самокастрираща изповед - и след тази узрялост следва презряване и в най добрия сучай ферментация , в по злия - киселяк . Реализма също е до време Усмивка
   

оценка

+0 -0