Интервю с апартаментите на Цветан Цветанов | webcafe.bg
Webcafe

Интервю с апартаментите на Цветан Цветанов

Цони , Не! Новините
26.10.2010, 16:34 (обновена 28.10.2010, 13:59)
Цветан Цветанов

Снимка: © Бгнес

Средностатистически българин

Срещата с апартаментите на вътрешния министър Цветан Цветанов е нелека задача, поради факта, че те, така да се каже... са разпръснати из цяла София. Специално за този ивент (да, ивент!) изискахме допълнителна репортерска помощ под формата на група Д2, с обещание за предоставяне на бус за турнета и слава.

Естествено, излишно е да се споменава, че след събирането на достатъчно материал, не видяха ни едното, ни другото...

Интервютата се проведоха с директна видео-връзка през сателит, който е извън София, извън България и извън Земята, поради което кварталите Овча купел (без циганските блокове), Илинден, Възкресение и Билбао останаха без ток и топла вода, за което обаче се разбрахме да не поемаме отговорност, а гузно да си мълчим.

Интервюто започва с веселия и жизнерадостен тон, присъщ на репортерите на НеНовините.

Цони, НеНовините:

- Здравейте, апартаменти! Наширочко си живеем май? (приглушено: Ше ви е*а майката, ше ви е*а...)

Апартаментите (в хор):

- Не е верно, има-нема 100-120 квадрата сме средно, т'ва да не е много, ти да видиш митничарите покрай Ивайловград к'ви палати са построили, 2 декара му е само механата. Ама Цеци ще ги излови тях и ще видят тогава. Много като тех вече плакаха...

Цони:

- Проверката на НАП показа, че за момента сте шест на брой. Сигурни ли сте, че няма други ваши събратя, маскирани като обработваема земя 3-та категория в Симитли или като баничарка, с ползван данъчен кредит?

Апартаментите (един през друг):

- Не бе, бате, само ние сме си, от Акт 14 са ни отгледали, като собствени дечица. То да не ти е бащиния тука, двама-трима души, особено като са семейство, на повече от 6 места могат ли да живеят? А на по-малко? Да не би да е лесно? Другите хора и те имат, ма никой не ги пита откъде са им?

Цони:

- Кои други хора имате предвид? Със средна декларирана месечна заплата от 550 лв. нето в София + още толкова нерегламентиран приход от дребни далаверки или пари получени на ръка, максималната постижима инвестиция за повечето българи е хладилник "Индезит", на разсрочено плащане за 3 години и евентуално отварачка за консерви?

Апартаментите:

- Еми, сега, имена няма да споменаваме, ама имаше там едни Ковачки, Божков, Ники Чесната, Марина Диневи, Петела от БНТ - тех некой търсил ли им е отчет? Ще ти кажем - не е! Щото и да им търси - тъмна Индия. Само ние сме купени и прехвърлени честно - с банкови кредитчета, с нулеви ставки. Както правят средностатистическите българи. Нали тях визираше...

Цони:

- Добре, имам една проста математическа задача за вас. Ако за 10 години вашият собственик си е изкарал общо 500 хиляди лева, колко прави Яне Янев на час, като солташак на Алексей Петров?

Апартаментите:

- Значи, при нас вече стана ясно, всичко е прозрачно. Яне Янев е от село, до 12-годишен се е хранил с грудки, поради което и до ден-днешен има бенка до носа и говори като пълен ретард. За нас този човек е на хапчета или поне диша лепило. Неофициално.

Цони:

- Имам и един последен въпрос, тъй като забелязвам, че интервюто се отклонява в приятно неадекватна посока - ще стане ли г-н Цветанов президент или не?

Апартаментите (прегракнало и възбудено):

- Значи, вие, ш*бани журналистчета, така и не разбрахте, че Цецко президент не иска да става на всяка цена. Той е свикнал да си има шефове и да изпълнява заповеди. Знаете за кого говорим. Ако Той разреши, ако не се засяга рейтинга Му, ако не го мързи и ако Му върви ритането - тогава Цецко може да се пречупи и да се съгласи. Инак не. И да не сме чули нещо за избори - т'ва да не ви е демокрация тука... аама де.

След последната реплика, потресен от чутото и с чувството за перманентна душевна обремененост и добре свършена работа се отправих към редакцията за шише рикия. Амин.

Oще: апартаменти  цветан цветанов  яне янев 


Още от Общество

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 14.10.2010, 21:18

3 mercury | 27.10.201019:49

Добър фейлетон, позакъснял с 10-тина дена.
Оставете министър Цеце на мира, прищяло му се купил. Забележете, КУПИЛ. Не откраднал, каквото докопал, като господин А.Д. дето само яхтата му е 20 пъти по скъпа от тези апартаментчета, или като господин И.К. дето чужбинската му къща е само 50 пъти по-скъпа, или като някои прокурорчета дето автопарка им е на по-голяма цена от набедените апартаменти, да не говорим за съдии, депутати и др. дето имотите им не са дори декларирани за да не стане лошо на обикновенния чиляк, когато разбере за какво става дума. И върха на всичко - генералите /бивши де/ от ДС дето се изчисляват с 100-200 пъти повече само като кеш само, без бизнесите и имотите. Министър Цеце поне е човек от народа, един от нас, които нямаме опции, за другите управлявали родината обаче няма параграф от НК на РБ дето да не ги хваща - така са омазани, че ако хората разберат всичко, ще ги дерат живи...
КУПИЛ. Тва е. Не му се сърдя. И аз да бях щях да купя... Не че ще взема нещо с мен, когато ми дойде времето да захапя почвата, ама ... простете им ... Нашите управници си мислят, че са вечни, неповторими, неотразими... О ооо,
Могат ли да спят на повече от едно легло, да чукат повече от едно гадже и да изяждат повече от една хапка НАВЕДНЪЖ. Едва ли... Цеце и наш човек, дето му се е приискало да бъде като БАТКОВЦИТЕ НА РОДИНАТА или ЕБАТКОВЦИТЕ, дето трябваше да бъдат затворени още на 10.11.1990.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 10.08.2010, 12:44

2 batborko | 27.10.201012:24

Цветан цветанов е кум на Тодор Бояджиев-бизнесмена ,който е "продал"апартаментите на Цецо по 60 евро квадрата.естественно с/у лоби на кума си пред Бат Бойко да му осигори терени в софия за строеж.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 05.05.2010, 11:28

1 kawata | 27.10.201011:50

Жалък опит за евтино оригиналничене ...

Жалко...
   

оценка

+0 -0